Yes! The Powerpuff Girls komt terug op tv met een reboot

Nostalgie!

Klaar voor een goede dosis nostalgie? Komt-ie: The Powerpuff Girls komen terug op de buis! Enne, dan hebben we het niet over oude afleveringen, maar een heuse reboot met spiksplinternieuwe afleveringen. Exciting!

The Powerpuff Girls

Volgens Amerikaanse media is de tekenfilmstudio Hanna-Barbera bezig met een reboot van de populaire kinderserie. De bedenker van The Powerpuff Girls, Craig McCracken is terug bij de animatiestudio om de show nieuw leven in te blazen. Wanneer de serie op tv komt, is nog niet bekendgemaakt.

Cartoon Network zond The Powerpuff Girls uit van 1998 tot en met 2005. In 2016 werd er ook al een reboot gemaakt, die was tot 2019 te zien. Nu komen er dus wéér nieuwe afleveringen aan. Pure nostalgie!

Bubbles, Blossom en Buttercup

De serie draait om de drie meisjes Bubbles, Blossom en Buttercup die met hun superkrachten de stad genaamd Townsville telkens weer moeten redden van monsters en criminelen. De drie zijn gemaakt door Professor Utonium, die een poging deed het perfecte meisje te maken. Hiervoor mengde hij ‘sugar and spice and everything nice’. Naast superhelden, zijn de meisjes ook gewoon net als hun leeftijdsgenootjes en hebben ze dezelfde struggles als andere meisjes. Wij hebben er zin in!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill The Powerpuff Girls

Laatste nieuws