Temptations Cleo doet boekje open over relatiestatus

Is de blondine momenteel met iemand aan het daten?

Lees ook

Helaas eindigde Temptation Island: Love or Leave in een ware nachtmerrie voor Cleo. Zij zag hoe Antonio het wel héél gezellig had met de vrijgezelle dames en besloot het eiland alleen te verlaten. Hoe gaat het nu met Cleo in de liefde?

Laatste kampvuur

Cleo heeft de afgelopen maanden in een behoorlijke rollercoaster geleefd. In Temptation Island zag ze tijdens het laatste kampvuur hoe Antonio het bed had gedeeld met single Fleur, waarna zij hem de volle lading gaf. “Voel je je nou stoer? Waarom doe je dit? Wat ben ik voor jou geweest? Waar verdien ik dit aan?” haalde Cleo naar haar ex-vriend uit.

Eenmaal in de taxibus ging het van kwaad tot erger tussen de ex-tortelduifjes. Zo had Cleo nog wat scheldwoorden in petto en wreef ze er nog even in dat ze door ‘de brede, knappe en lieve Ramon zo lekker gekriebeld werd’.

Weer samen?

Een hereniging tussen Cleo en Antonio leek dan ook niet bepaald een optie. Toch wisten meerdere juicekanalen onlangs te melden dat het stel samen in het openbaar was gespot. Ook deelde Antonio een foto van de blondine in zijn Instagram Stories, met daarbij de tekst: “Droomvrouw voor altijd.” En dat is nog niet alles, want Cleo repostte de foto in haar eigen Stories.

Relatiestatus

Volgers van Cleo zijn dan ook reuze benieuwd hoe het nu zit. In een Q&A op Instagram krijgt ze onder meer de vraag of ze momenteel aan het daten is. Daarop antwoordt de blondine: “Nee, ben daar even niet zo mee bezig.” Cleo geeft aan dat ze op dit moment vooral aan zichzelf en aan haar eigen toekomst aan het werken is. Toch sluit ze niets uit. “Ik zie vanzelf wel wat er allemaal op m’n pad komt.” En zo is het!

Bron: Instagram @cleoxevie | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook