Oeh: dit zegt je sterrenbeeld over de manier waarop je zoent

Ben jij een gepassioneerde of juist onvoorspelbare zoener? Het staat in de sterren geschreven!

Wanneer je iemand leuk vindt, wil je niets anders dan diegene zoenen. Dat zo’n zoensessie ook nog eens de nodige calorieën verbrandt, is een welkome bonus. Al hangt het er wel van af hoe en hoelang je zoent. Enne, dit schijnt weer samen te hangen met je sterrenbeeld. Ja, jouw manier van zoenen staat in de sterren geschreven.

Kreeft, Leeuw, Schorpioen en Vissen: gepassioneerde zoeners

Meerdere sterrenbeelden zoenen behoorlijk gepassioneerd. Mensen met het sterrenbeeld Kreeft zijn erg gevoelig en brengen dat ook tijdens het zoenen naar voren. Ze maken veel oogcontact en zorgen voor een hoop passie tijdens een zoen, die ze het liefst eindigen met een omhelzing. Ook Leeuwen houden van passie tijdens het zoenen. Ze staan zoals bekend graag in the center of attention en kiezen daarom het liefst voor een intense zoen in het openbaar.

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn dol op zowel oogcontact als het tonen van emoties. Ze zorgen er dan ook voor dat beide tijdens een zoenpartij duidelijk naar voren komen. Heb je het sterrenbeeld Vissen? Dan deel je de meest romantische en gepassioneerde kusjes uit en weet je eenvoudig aan te voelen wat je zoenpartner fijn vindt.

Stier en Boogschutter: langzame opbouwers

Bij mensen met het sterrenbeeld Stier kan een zoenpartij niet lang genoeg duren. Ze nemen dan ook de tijd om een zoen op te bouwen en houden ervan om hun zoenpartner over het gezicht te strelen. Ook Boogschutters houden ervan om te tijd te nemen. Ze kiezen er vaak voor om hun partner spontaan te zoenen en beginnen daarbij zachtjes. Ze weten een zoen echter goed op te bouwen, zodat het zoenen eindigt in een hoop passie.

Tweelingen en Maagd: aandacht voor andere dingen

Zoen je met iemand die het sterrenbeeld Tweelingen heeft? Dan zul je merken dat er ook aandacht wordt besteed aan andere zaken. Tweelingen houden ervan om zoenen en praten met elkaar af te wisselen, vooral om hun partner aan het lachen te maken. Ook mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn tijdens een zoen met andere dingen bezig, maar bij hen gaat het vooral de zorgzame kant op. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun zoenpartner zich volledig op diens gemak voelt.

Weegschaal, Waterman, Steenbok en Ram: onvoorspelbare zoeners

Bij mensen met het sterrenbeeld Weegschaal kan het zoenen niet spannend genoeg zijn. Ze zijn er dan ook dol op om hun partner ineens te zoenen en daarbij af te wisselen tussen verschillende zoenstijlen. Ook bij iemand met het sterrenbeeld Waterman zie je een zoen eigenlijk nooit aankomen, wat het des te meer exciting maakt. Zij zijn bovendien een tikje wild en sensueel, dat is helemaal mooi meegenomen.

Ben je een Steenbok? Dan is de kans groot dat je zoenen erg serieus neemt en graag de leiding neemt. Je weet precies wat je moet doen om ervoor te zorgen dat jij en je zoenpartner het zo leuk mogelijk hebben. Tot slot: mensen met het sterrenbeeld Ram leven in het moment en kunnen je dus uit het niets zoenen. Daarbij zijn ze niet vies van de nodige passie en intensiteit. Oh my…

Bron: Dingen voor Vrouwen, Margriet | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws