Erica Meiland bedankt fans voor steun na overlijden moeder

De keukentafel van de Meilandjes staat vol condoleancekaarten.

Erica Meiland kreeg een zware klap te verwerken toen haar moeder eind vorige maand overleed. Het verdrietige nieuws greep fans van de Meilandjes aan en daarom namen velen de tijd om de bekende familie een hart onder de riem te steken. Erica deelde op Instagram een aangrijpende foto en wil via die weg haar dank uiten naar iedereen die aan de familie heeft gedacht.

Afscheid

Eerder deze maand deelde de familie Meiland dat hun moeder, schoonmoeder en oma, Jenny Renkema, op 93-jarige leeftijd was overleden. “Rust zacht mama”, schreef Erica toen op Instagram bij een foto van haar moeder. Ook Martien stond op social media stil bij het overlijden van zijn schoonmoeder: “41 jaar in mijn leven… mijn tweede moeder! Rust zacht…”  Ook deelde Erica een foto van de rouwkaart. “Bedroefd, maar dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft betekend, hebben wij afscheid moeten nemen van onze dierbare (schoon)moeder en onvergetelijke oma”, luidde de tekst die de familie deelde op de rouwkaart.

Emotioneel

Dit is dan ook een zware periode voor de familie Meiland, en in het bijzonder voor Erica. Maar zij kan gelukkig rekenen op veel steun. Via Instagram deelde ze een bijzonder emotionele foto met een tafel vol condoleancekaarten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

Lieve berichten

Het is duidelijk dat fans van de familie volop meeleven met Erica. Zo is te zien dat de eettafel behoorlijk vol staat met kaarten vol sterktewensen, condoleances, en andere lieve berichten aan de familie Meiland. “Lieve mensen, dank jullie wel voor alle liefdevolle kaarten, mails en berichtjes!” schrijft Erica bij de foto. Naast de tafel vol kaarten, kunnen we er dus ook van uitgaan dat de inboxes van de Meilandjes behoorlijk uitpuilden van de condoleances en steunbetuigingen.

Ook Grazia wenst de familie Meiland veel sterkte in deze moeilijke periode.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws