Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Maris over onzekerheden: 'Waar kan ik beginnen'

'Er zijn veel dingen waar ik onzeker over ben', vertelt Maris op Instagram.

Op Instagram deelt Temptations Maris regelmatig de mooiste kiekjes en komt ze ontzettend confident over. Toch heeft zij ook zo haar onzekerheden, zo deelt ze in een openhartige Q&A.

Openhartige Q&A

Door haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave heeft Maris er binnen no-time flink wat volgers bijgekregen op Instagram. Inmiddels staat de teller op bijna 50 duizend volgers, die dolgraag meer willen weten over de realityster. Daarom besloot Maris afgelopen weekend een vragenrondje te doen in haar Stories.

Onzekerheden

Ze bijt het spits af met een pittige vraag. "Ben je onzeker over iets van je lichaam?" klinkt het. Daarop antwoordt ze eerlijk: "Waar kan ik beginnen haha... Er zijn veel dingen waar ik onzeker over ben, maar ik denk dat iedereen voor zichzelf veel kritischer is dan voor een ander."

Toch probeert ze zich niet alleen op die onzekerheden te richten. "Uiteindelijk probeer ik naar positieve punten te kijken, dus ook naar die van mezelf. Maar er is zeker ruimte voor verbetering", laat de beauty weten.

Celebrity crush

Naast de mooiste foto's op Instagram maakt Maris ook regelmatig hilarische filmpjes op TikTok. Of daar binnenkort ook vlogs op YouTube bij komen? "Misschien ooit", laat de realityster weten bij een vraag van een volger of ze gaat beginnen met vloggen.

Tot slot is een andere volger reuze benieuwd wie Maris' celebrity crush is. "Ik ben sowieso verliefd op Harry StylesMichiel HuismanElon Musk en Keira Knightley. Niet specifiek in deze volgorde", onthult de blondine. Nou snappen wij Harry, Michiel en Keira. Maarre, Elon Musk? Daar hebben we nog wat uitleg bij nodig, Maris!

Bron: Instagram @marismarshmallow | Beeld: Tom Cornelissen