Babynieuws! Thomas Berge wordt opnieuw vader

'Ons grootste geschenk ooit', aldus de zanger.

Lees ook

Thomas Berge en zijn vriendin Elianne zitten op een roze wolk. De lovebirds worden namelijk ouders! Op Instagram maakt het stel het babynieuws bekend met een te lieve video.

Babynieuws

We have some news to share“, zo valt er te lezen in het filmpje van Thomas en Elianne. Vervolgens zien we een paar schattige video’s uit de oude doos van een kleine Thomas en Elianne en krijgen we lieve beelden van het gelukkige stel te zien. In één van de filmpjes is te zien hoe Elianne de zanger een doos geeft, met daarin de positieve zwangerschapstest. “Nee, rot op!” horen we Thomas verbaasd zeggen, waarna hij een paar traantjes van geluk wegpinkt.

“Ons grootste geschenk ooit”, schrijven de parents to be onder de video. “Onze droom komt uit. We hebben nog nooit zoveel blijdschap, dankbaarheid en vooral liefde gevoeld. Jij bent meer dan welkom en we kunnen niet wachten om je te ontmoeten! 🤍”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial)

Felicitaties

Onder de zwangerschapsaankondiging stromen de felicitaties en liefdevolle reacties binnen. Zo reageert Mart Hoogkamer met vier hartjes en schrijft Anouk Smulders: “Geweldig nieuws! Gefeliciteerd.”

Grote broer

Het is de tweede keer dat Thomas vader wordt. Uit een eerdere relatie met zijn ex-vriendin Myrthe heeft hij namelijk al een zoontje: Jack. Of Jack er een broertje of een zusje bij krijgt, is nog niet bekend. Ook heeft het stel nog niet gedeeld wanneer Elianne is uitgerekend.

Congrats, Thomas en Elianne!

Bron: Instagram Thomas Berge | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook