Zomerhoroscoop 2022: dít kun je career wise verwachten

Dit hebben de sterren te zeggen over je carrière.

Krijg je eindelijk die loonsverhoging? Of vind je de baan van je dromen? In Grazia’s Zomerhoroscoop vertellen we je wat de sterren voor jou in petto hebben op het gebied je carrière.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Het kost je moeite om je werk los te laten. Saturnus heeft nu eenmaal een fikse invloed op je deze zomer. Het is aan te raden minder bereikbaar te zijn wanneer je vrij bent. Je harde werk en tomeloze inzet werpen wel hun vruchten af. Je boekt deze zomer de nodige successen waar je trots op mag zijn.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Er zijn nogal wat onzekerheden en de nodige issues op je werk en het is niet fijn om dan op vakantie te gaan. Toch is dat exact het juiste om te doen. Juist in je afwezigheid kunnen problemen gladgestreken worden. Er komt dan ook het besef wat jouw meerwaarde is. Laat het dus los en heb er vertrouwen in dat het een stuk prettiger werken is wanneer je na je break terugkeert.

Ram (21 maart – 20 april)

Je hebt deze zomer geluk als het om je baan en carrière gaat. Ook daar zorgt planeet Jupiter voor. Zeker wanneer je wil solliciteren of voor jezelf wilt beginnen. Daar is augustus een fantastische maand voor. Met weinig moeite weet je dan veel te bereiken, zelfs meer dan je zelf denkt. Ga uiteindelijk voor de baan waar je het meest gelukkig van wordt, geld is maar geld.

Stier (21 april – 20 mei)

Het thema onvoorspelbaarheid speelt deze zomer ook op de werkvloer. Het bedrijf waar je werkt, kan voor de nodige veranderingen staan. Dit kan effect op je baan of functie hebben. Raak niet meteen in paniek, je kunt er namelijk ook beter uitkomen. Werk je voor jezelf, dan kan je bedrijf een onverwachte transformatie ondergaan. Je trekt nieuwe klanten aan of je brengt je bedrijf naar een hoger niveau. Sta open voor een nieuwe samenwerking.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Je hebt het te druk gehad en dat wil je veranderen. Daarom is het goed om deze zomer na te denken over hoe het anders kan. Dat komt je werk in het najaar alleen maar ten goede. Sommige Tweelingen komen erachter dat ze niet (meer) op de juiste plek zitten. Dan is het goed om alvast te onderzoeken wat je wel wil.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

In juni ervaar je de nodige struggles als het om je baan of studie gaat. Er is misschien een reorganisatie gaande, waardoor de boel heel onzeker is. Of je kampt met een torenhoge werkdruk, waar je lastig mee kunt dealen. Gelukkig zien de maanden juli en augustus er op dit vlak een stuk beter uit. Dan komt er meer rust en duidelijkheid. Je weet waar je aan toe bent en daar kun je eens serieus over nadenken.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Je carrière ontpopt zich deze zomer tot een bumpy ride. Er vinden veranderingen plaats, die je niet ziet aankomen. Dat zorgt voor de nodige onrust. Vooral eind juni en begin juli word je hier flink in uitgedaagd. Bepaal je doel. Het is belangrijk dat je voor jezelf weet en beslist, hoe en of je daar verder wilt.

Maagd (24 augustus – 22 september)

Op werkvlak is het deze zomer het meest stabiel. Issues spelen vooral in je privéleven. Je baan is soms de perfecte afleiding, een toevluchtsoord om je problemen te ontlopen. Toch kost het je af en toe moeite om je te focussen. Hoe sneller je in het reine komt met jezelf en je privéproblemen, des te sneller heb je je werk weer op de rit. Dat is een proces waar je deze zomer nu eenmaal doorheen gaat.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Op dit vlak kom je voor de meeste uitdagingen te staan. In juni twijfel je enorm of je nog wel op de juiste plek zit. Dit komt ook door veranderingen die plaatsvinden binnen het bedrijf waar je werkt of de opleiding die je volgt. Dat brengt je behoorlijk van slag. Het is niet erg om een keer de balans voor jezelf op te maken en te checken of je nog op de goede weg bent. Die kans krijg je deze zomer.

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

Ook op carrièrevlak ziet het er zonnig voor je uit. Je kunt deze zomer echt gaan shinen. Vooral in augustus, na je summer break, kom je volledig uit de verf. Je kunt laten zien wat je in huis hebt en al je talenten, kennis en ervaring inzetten. Hierdoor val je op en boek je de nodige successen. Ook al is het rommelig of onrustig op de werkvloer, je weet er toch het beste uit te halen.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Je hebt de nodige twijfels over je baan. Je haalt er niet zoveel voldoening meer uit en je enthousiasme is flink gedaald. Daarbij is de werkdruk soms torenhoog en daar kun je slecht mee dealen. Gebruik je je vakantie om alles eens op een rijtje te zetten voor jezelf. Praat erover en voel vooral wat je het beste kunt doen. Dan kun je in het najaar een frisse start maken.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Je carrière is altijd heel belangrijk voor je, dat is deze zomer niet anders. Het is er wel onrustig. Vooral in augustus kunnen er de nodige veranderingen plaatsvinden. Dit brengt je uit balans en al snel schiet je weer in piekergedrag. Vergeet niet dat je zelf veel kunt doen en dat je niet zomaar op straat staat. Heb vertrouwen in jezelf en datgene wat je tot nu toe hebt neergezet.

Tekst: Esther van Heerebeek – Het 12e Huis | Beeld: Selling Sunset (Netflix)

Laatste nieuws