Winning Wednesday: 3x een gepersonaliseerde haircare-box van Alterna t.w.v. €150

Doe mee en maak kans.

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3 keer een gepersonaliseerde haircare-box uit de Caviar-lijn van Alterna t.w.v. €150 weggeven. 

De Caviar-lijn van Alterna

Wie op zoek is naar fijne haarproducten is bij Alterna aan het juiste adres. Zo heeft het merk diverse haarproductlijnen die elk omschreven kunnen worden als parels. Onze favoriet? Dat is de Caviar-lijn die bestaat uit diverse producten. Van professionele styling-producten tot volume-toppers en van kleurbehoudende musthaves tot anti-pluis shampoos en conditioners: je kunt het allemaal vinden in de Caviar-lijn. 

De Caviar-lijn is te herkennen aan de paars, blauwe en lilakleurige flessen. En zoals de naam al doet vermoeden, bevatten de producten kaviaar uit Zuid-Frankrijk voor een anti-aging-werking. Hoe dat precies werkt? Komt-ie: een speciaal extractieproces vangt de weelderige voeding uit de ruwe kaviaar. Wist je dat kaviaar een van de rijkste bronnen van Omega-3 vetzuren is? Met andere woorden: kaviaar herstelt de vochtbalans van je haar en geeft je lokken instant glans. 

Binnen de Alterna Caviar-lijn vind je verschillende producten die passen bij jouw haar. Of je haar nou krullend, beschadigd of gekleurd is: met de Alterna Caviar haircare-producten glanst jouw haar na slechts één keer gebruiken al. De Caviar-collectie bestaat uit diverse shampoos, conditioners, leave-in moisturizers, verzorgende treatments, stylingproducten en nog veel meer.

Bekijk hieronder een greep uit de collectie:

 

Win, win, win

Kun je niet wachten om je lokken te verzorgen met de producten uit de Caviar-lijn van Alterna? Snappen we. Grazia mag daarom 3 keer een gepersonaliseerde box met verschillende producten uit de Caviar-collectie weggeven. Een Alterna-specialist zal kijken naar je haartype en op basis daarvan krijg je een aantal prachtige producten van Alterna. Sounds good!

Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Succes!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x een gepersonaliseerde haircare-box van Alterna t.w.v. €” description=”Doe mee en maak kans” ended_at=”23-71-2022″ ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 23 augustus 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws