Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Romée licht tipje van de sluier op over de rest van het seizoen

'Het gaat van kwaad tot erger.'

Steamy time tussen de kandidaten, een heleboel drama én meerdere exits van de deelnemers: het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch stelt ons absoluut niet teleur. Er zijn al een hoop plottwists geweest, maar volgens Romée komt er nog véél meer drama aan in de volgende afleveringen.

Van kwaad tot erger

In de vijfde aflevering ging het er weer heftig aan toe in de villa. Eerst kwam er een nieuwe ex binnen, toen moesten er twee kandidaten naar huis en daarna vlogen twee meiden elkaar nog even in de haren. Volgens Romée is hiermee de toon pas net gezet en wordt het vanaf nu alleen nog maar heftiger. "Het gaat van kwaad tot erger. Er gaat geen een aflevering meer komen die saai is", vertelt de blondine in gesprek met Grazia.

Volgende afleveringen

"Het is sowieso leuk om te kijken, maar de volgende afleveringen worden nog spannender", weet Romée te vertellen. Wat we de komende afleveringen precies kunnen verwachten, wil ze helaas niet verklappen. Kijkers hopen stiekem op de terugkeer van Luca, Joyce of Ayleen, maar daarover doet de beauty geen uitspraken.

Wel weet Romée te vertellen dat ze Ayleen erg mist. Haar vertrek kwam – na die van de drie jongens in een eerdere aflevering – als een mokerslag binnen. Samen met Joao werd Ayleen door Taier naar huis gestuurd. "Ja dat was wel even een dingetje", vertelt ze. "Ik was met Ayleen de hele dag samen. Wij sliepen ook samen. Ze was een beetje mijn evil twin daar." Aha!

Beeld: MTV