Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Say what?! Cardi B en Offset geven dochtertje halve ton cash voor vierde verjaardag

Dat is nog eens een leuk verjaardagscadeau.

Afgelopen zondag mocht Kulture, de dochter van Cardi B en Offset, vier kaarsjes uitblazen. Enne, dat werd groots gevierd. Geen stoepkrijt of poppen voor de kleuter, maar a whopping 50.000 dollar in cash. Oh my...

Happy birthday

Haar vierde verjaardag is er eentje die Kulture nooit zal vergeten, gokken wij. De dochter van Cardi B en Offset heeft namelijk een wel heel bijzonder verjaardagscadeau van haar parents gekregen: een halve ton in cash. Op zijn Instagram Stories deelt rapper Offset beelden van zijn jarige dochtertje met een enorme stapel dollars in haar handen. "Wat is dat?" vraagt hij aan Kulture. "Een ticket", antwoordt ze. 

Vervolgens laat de rapper weten dat zijn dochtertje de straattaal nog niet helemaal onder de knie heeft. Een 'ticket' staat namelijk voor een miljoen dollar, en dat terwijl ze 'slechts' 50 duizend in haar handen heeft. "Dat is vijftig. Zeg maar vijftig", aldus Offset tegen zijn dochter.

Andere verjaardagscadeaus

Hoewel het natuurlijk ontzettend veel geld is, kunnen wij ons bijna niet voorstellen dat een meisje van vier nou heel gelukkig wordt van een (flinke) stapel dollars. Gelukkig stond er voor haar verjaardag ook wat luchtigers op de planning. Zo namen Cardi B en Offset hun dochtertje zondag mee naar het interactieve speelparadijs Candytopia in New York, waar ze naar hartelust kon rondrennen en spelen.

Het is overigens niet voor het eerst dat de lovebirds groot uitpakken voor de verjaardag van hun kleine meid. Voor haar tweede verjaardag kreeg Kulture al een peperdure Birkin-handtas (ja, echt!) en toen ze drie werd, werd ze verrast met een enorm feest met Disney-prinsessen, boerderijdieren, enorme taarten en chocoladefonteinen. Not bad...

Bron: LINDA., RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress