Zien: dit zijn de eerste koppels van het nieuwe seizoen Love Island

Van 'boefjes' tot bombshells: zo verliep de eerste aflevering van Love Island!

Berichtjeee! Het nieuwe Love Island-seizoen is gisteravond van start gegaan. We maakten kennis met Manon, Kimbery, Tene, Sunita en Amandine, en vervolgens ook nog met Mehti, Merijn, Lennert, Gideon en Marvin. Natuurlijk was het tijd voor de eerste koppelceremonie én werd de eerste bombshell al geïntroduceerd. In case you missed it: we praten je bij.

Let op: onderstaande tekst bevat spoilers over de eerste aflevering van Love Island 2022.

Kersverse singles

De bekende Love Island-villa is weer helemaal back! Met een paar frisse upgrades hier en daar kan de nieuwe lading singles zich de komende tijd in een waar tropisch paradijs wanen. Als eerste arriveerden de vijf ladies bij de villa, en na een korte kennismaking was het dan tijd voor de introductie van de heren. En dat betekende dus dat er keuzes gemaakt moesten worden!

Koppelceremonie

Als eerste was het de beurt aan Mehti. Voor hem stapte alleen Manon naar voren, en gelukkig voelde Mehti ook wel een klik. Zo was het eerste stel een feit. Hierna arriveerde Merijn, die zichzelf omschreef als ‘goed fout’. Voor hem wilde Kimbery de sprong wel wagen, en haar uitstraling sprak hem ook aan. Voilà: stelletje nummer 2!

Bij Lennert, die als derde bij de prachtige villa aankwam, stapten maar liefst drie vrouwen naar voren: Tene, Sunita én Amandine zien dit self-proclaimed ‘boefje’ wel zitten. Uiteindelijk valt zijn keuze op Amandine. Model Gideon arriveert als vierde man in de villa, maar krijgt direct een klap te verwerken: geen van de dames ziet een match met hem zitten. Zo legt Tene uit dat hij voor haar een wat te ‘verlegen’ indruk maakte. Gideon kiest uiteindelijk voor Sunita, maar lang kan hij niet genieten van zijn match.

Wanneer ten slotte Marvin de villa binnenloopt, zetten zowel Tene áls Sunita namelijk een stap naar voren. Marvin kiest ten slotte voor Sunita, en hiermee is Gideon zijn eerste keuze kwijt. Zo wordt hij als overblijver gematcht aan Tene.

Bombshell

Veel rust is er vervolgens niet voor de kersverse koppels: terwijl de dames de villa ontdekken en de mannen elkaar leren kennen bij het bubbelbad, loopt opeens een zesde beauty de villa binnen: bombshell Fé maakt direct een goede indruk met een set frisse drankjes voor de gents.

De dag wordt afgesloten met een openhartige villa-game: de Tower of Truth! Hier leren de Islanders elkaar beter kennen, voor ze de komende weken met elkaar in de villa zitten. Wij kunnen in elk geval niet wachten om te zien hoe dit seizoen gaat verlopen!

Bron & Beeld: Love Island

Laatste nieuws