Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: de bom barst in nieuwe aflevering Ex on the Beach: Double Dutch

De tablet of terror zorgt weer voor de nodige drama.

Another day, another drama in de Ex on the Beach-villa. In de aflevering van afgelopen zondag loopt de spanning behoorlijk op. Zo komt er een nieuwe ex binnengewandeld én moet een tweetal het veld ruimen. Aiii...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Nieuwe ex

Na een enerverende nacht ontwaakt Nick naast Taier én Giovanna, met wie hij het wel heel gezellig heeft gehad. Tot zijn schrik ziet hij daar echter zijn ex Anne aan zijn bed staan. Enne, dat is een ongemakkelijk weerzien. Anne vertelt namelijk dat het nog behoorlijk 'aan' was tussen hen voordat Nick naar Gran Canaria vertrok. Een dag voor zijn vertrek hadden ze nog de liefde bedreven en elkaar trouw gezworen. Oh my.

Nick heeft dan ook nog wel wat uit te leggen aan de knappe Anne. Hoewel hij toegeeft met Lynn gezoend te hebben, vergeet hij even te vermelden dat hij ook 'blokfluitles' van haar heeft gekregen. De Tablet of Terror is Anne echter gunstig gezind. Haar extra power is namelijk dat 'alle vragen beantwoord gaan worden'. Met andere woorden: zij krijgt precies te zien wat er tussen Nick en Lynn is gebeurd.

Onverwachte exit

Daar laat de Tablet of Terror het echter niet bij. In de middag krijgt 'Queen' Taier een snoeiharde opdracht: ze moet per direct één heer en één dame wegsturen. Uiteindelijk besluit ze dat tortelduifjes Joao en Ayleen, die het net weer goed hadden gemaakt, hun koffers moeten pakken. En dat zorgt vooral bij Romee voor veel verdriet. Eerder zag ze al hoe Luca de villa moest verlaten, en nu moet ze ook nog eens afscheid nemen van bestie Ayleen.

Romee is dan ook even niet in de mood voor de verhalen van Lynn, die haar nachtelijke avontuurtjes met Nick steeds een andere draai geeft. Het resultaat? Een flinke fight tussen de twee blondines. Lynn neemt die avond wraak en duikt met Ivory, de ex van Romee, onder de douche. En ja hoor, daarna was het of course tijd voor ruzie nummer twee. De EOTB-sterren hebben niet gelogen: dit is een héél krankzinnig seizoen.

Bron: LoveReality | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch (MTV)