Winning Wednesday: 1x 3 maanden Swapfiets membership + 1 original Levi’s® Double Denim Outfit

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we een Swapfiets Deluxe 7-abonnement voor drie maanden én een original Levi’s® Double Denim outfit (jacket + jeans) weggeven. 

Fijne samenwerking

Echte vooruitgang boek je samen, moeten Levi’s® en Swapfiets hebben gedacht. De twee hebben namelijk hun krachten gebundeld om een nieuwe beweging te starten: The Double Denim Riders. 

De Double Denim Riders fietsen met een missie. Gekleed in een volledige Levi’s® Denim outfit zal de blauwe beweging aka rebels with a cause op een Swapfiets door Amsterdam en Berlijn fietsen. En dit doen zij niet zomaar. Trappend op de fiets met herkenbare blauwe band én in een fashionable duurzame outfit willen ze aandacht vragen voor duurzame oplossingen en het belang van duurzaamheid verspreiden. 

Het iconisch denim merk Levi’s®, dat het mantra ‘koop beter, draag langer’ volgt, is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te verduurzamen. Swapfiets is ’s werelds eerste ‘bicycle as a service’ bedrijf’ en zet elke dag een tandje bij in hun missie steden leefbaarder te maken. De gezamenlijke visie over duurzaamheid resulteert in een samenwerking met een zichtbaar statement van The Double Denim Riders.

“Onze achterliggende gedachte van minder bezitten naar meer gebruiken, leidt tot zorgeloze fietsritten en minder overconsumptie”, Suzanne Berings, General Manager bij Swapfiets

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om fietsend in een Levi’s ®-outfit aandacht te vragen voor duurzaamheid in je eigen woonplaats? Lucky you. We mogen namelijk 1x Swapfiets membership van 3 maanden + één original Levi’s® Double Denim Outfit bestaande uit een jacket en jeans weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Succes!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: Winning Wednesday: 1x 3 maanden Swapfiets membership + 1 original Levi’s® Double Denim Outfit

Doe mee en maak kans!


Deze actie loopt tot en met dinsdag 19 juli 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Swapfiets, Levi’s ®

Laatste nieuws

Zie ook