Pip Pellens beantwoordt dilemma’s: ‘Waar maakte ik me druk om?’

We legden de actrice een set pittige dilemma's voor.

Onlangs mocht Grazia actrice Pip Pellens eens aan de tand voelen over haar rol in de romcom Marokkaanse Bruiloft. We legden haar een paar toepasselijke dilemma’s voor!

Marokkaanse of Hollandse bruiloft?

“Deze keer Marokkaans, omdat het zo groots en uitbundig is en je een week lang feest viert. Totaal niet zoals de bruiloft van Pim en mij: midden in de pandemie met maar negen gasten. Al was dat ook heel bijzonder en intiem.”

Designer of vintage trouwjurk?

“Designer: mijn jurk was van Achmed Oso van Oso Couture. Ik droeg wel vintage bruidshandschoentjes van mijn moeder en oma. Die waren ook verwerkt in het design van mijn jurk.”

Wedding planner of trouwambtenaar?

“Trouwambtenaar. Ondanks de druk: je kan dit moment echt maken of breken. Wij hadden gelukkig een ambtenaar die ons sinds het prille begin kent.”

De rol van bridezilla of die van perfecte bruid?

“Bridezilla lijkt me het leukst om te spelen. In Marokkaanse Bruiloft speel ik een van de beste vriendinnen van de bruid. We kennen elkaar al ons hele leven en ik ken alle gewoontes uit haar cultuur. We hebben ook in Marokko gefilmd, zo mooi en gastvrij.”

Wereldreis of tropisch eiland voor je honeymoon?

“Ik lig liever met een paar goede boeken te relaxen op het strand. Een non-fictieboek voor wat zelfontwikkeling, een zomerse roman die je binnen een dag uit leest en een poëtisch boek als Bunny van Mona Awad.”

Badpak of bikini?

“Bikini, al wordt mijn buik nooit bruin. Vroeger zette ik vlak voor de zomer vaak met sporten een tandje bij. Al was ik dan nog niet altijd tevreden. Nu zie ik foto’s terug en denk ik: waar maakte ik me druk om?”

Nooit meer je favoriete snack of nooit meer je favo drankje?

“Snack. Dan kan ik gewoon mijn cola zero blijven drinken.”

Nooit meer make-up of nooit meer kapper?

“Nooit meer kapper. Ik ga nooit en knip het altijd zelf. Vroeger wilde ik ook kapster worden.”

Dit interview is afkomstig uit Grazia #4 2022, die nog heel even in de winkels ligt. In dit nummer lees je onder meer interviews met Kim Kardashian en Juvat Westendorp. Ook blikken Niels Gomperts, Dominique Hazeleger en Ferry Doedens terug op hun Expeditie Robinson-ervaringen.

Bron: Grazia #4 2022 | Tekst: Kim Buitenhuis | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws