Reunited: Temptations Ivo deelt kiekje met René in Q&A-sessie

'Blij dat ik jou heb leren kennen maatje'

Lees ook

Nu alle stellen weer thuis zijn en de laatste aflevering is uitgezonden, is het tijd voor veel van hen om eens terug te blikken op Temptation Island. Zo stelde Ivo gisteren zijn inbox open voor vragen van zijn volgers, en daar kregen we een aantal bijzondere kiekjes bij te zien. De realityster deelde onder meer een throwback-foto met Maris, én kwam er een foto voorbij van Ivo met René.

Samen

Zo weten we inmiddels natuurlijk dat Ivo en zijn vriendin Maris toch de relatietest overleefd hebben. Volgens Maris zou Ivo zich nu beter houden aan het vooruit plannen van dingen, wat hun relatie alleen maar sterker heeft gemaakt. Eind goed, al goed!

En om hun liefde te vieren en éven te ontsnappen aan Nederland, zijn de twee gezellig op vakantie. Maar vanuit hun sunny bestemming maakt Ivo toch nog even tijd om wat prangende vragen van z’n followers te beantwoorden.

Q & A

Eén ingezonden vraag springt er toch wel tussenuit: “We did it bro ❤️”, zien we opeens voorbijkomen. Een inzending van niemand minder dan Tempa-huisgenoot René! Hoewel de twee het niet altijd goed met elkaar konden vinden in de villa, kunnen ze nu dus prima met elkaar door één deur. “Wat een avontuur, echt blij dat ik jou heb leren kennen maatje”, reageert Ivo op het bericht van René.

ivo rené
Beeld: Instagram @ivosumisu

Throwback

Ook laten verschillende volgers weten blij te zijn dat het koppel nog samen is. “Jullie relatie is echt een inspiratie”, schrijft iemand. “Een voorbeeld van hoe belangrijk communicatie is!” Hierop reageert Ivo reageert met een lieve foto samen met Maris, en de tekst: “Communication is key, en ook de enige reden dat we Temptation samen hebben overleefd.”

ivo rené

Bovendien deelt Ivo nog een foto uit de archieven, waarop het stel in 2014 te zien is. Hoewel Maris met haar lange blonde lokken niet te missen is, herkennen we Ivo bijna niet terug met z’n korte koppie! “We go way back ❤️”, deelt de realityster.

Bron: Instagram @ivosumisu | Beeld: Videoland, Instagram @ivosumisu

Laatste nieuws

Zie ook