Rebel Wilson deelt openhartige boodschap over vakantiekilo’s

'Het helpt niet om te streng voor jezelf te zijn.'

Actrice Rebel Wilson geniet as we speak van een heerlijke vakantie met girlfriend Ramona Agruma, en op Instagram deelt ze volop vrolijke kiekjes van hun luxe uitjes door heel Europa. En bij lekker vakantie vieren, hoort natuurlijk ook lekker eten. Rebel neemt via Instagram de tijd om een openhartig bericht te delen over haar relatie met eten en gewicht.

Extra kilo’s? Het is oké

Wie een beetje thuis is in de showbizzwereld weet dat Rebel Wilson vorig jaar veel is afgevallen. Ze bezocht hiervoor niet fanatiek de sportschool, maar volgde het advies van haar arts op: elke dag een uur wandelen. Rebel gaf aan dat ze blij is met het gewichtsverlies, maar het betekent niet dat ze er nu een superstrak regime op nahoudt.

Momenteel is Rebel op vakantie in Turkije en op Instagram deelt ze dat ze toch wat is aangekomen. Maar daarover inzitten? Daar peinst ze niet over. “Ik merkte net dat ik 3 kilo ben aangekomen op vakantie 🙈”, schrijft Rebel op Instagram. “Ik ben in een fantastisch all-inclusive resort… en ik heb mijn zelfbeheersing verloren. Maar weet je wat? Ik kan morgen opstaan en naar de sportschool gaan, hydrateren, gezond eten en van mezelf houden.”

Link tool: post not found

Meer dan je gewicht

In haar bericht op Instagram lijkt Rebel zich te richten op de mensen die ook wat zijn aangekomen op vakantie. Ze vindt het belangrijk dat mensen weten dat ze lief voor zichzelf moeten blijven. “Het helpt niet om streng voor jezelf te zijn, maar ik weet hoe het voelt om je schuldig te voelen en dat het niet goed voelt als je te veel hebt gegeten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson)

“Maar”, zo vervolgt de actrice “als je net zoals ik ben, weet dan dat JIJ meer bent dan alleen je gewicht. Je gewicht definieert je niet. Doe gewoon je best om gezond te zijn en wees niet te streng voor jezelf. Wees de beste versie van jezelf.”

Bron: Instagram Rebel Wilson | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws