Oeh: komt er een Temptation Island VIPS seizoen aan?

Zou het?

Lees ook

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave is bijna afgelopen. Helaas weten we nog niet wanneer het volgende seizoen komt, al wordt er wel gespeculeerd dat dat om een VIPS-seizoen zal gaan. Niemand minder dan Wouter, die vorig jaar meedeed met Julia, schrijft dit op zijn Instagram Stories.

Geruchten

Het is alweer even geleden sinds we naar een VIP-editie van Temptation Island hebben kunnen kijken. Volgens Temptation-ster Wouter, duurt het niet lang meer voordat er weer bekende Nederlanders afreizen naar de Tempa-villa. “Voor de Temptation Island-strijders: in september wordt er al weer een VIPS-seizoen opgenomen, zoals ik van mijn bronnen heb begrepen. Wat natuurlijk nog niemand mag weten”, schrijft Wouter in zijn Stories.

vips

Eerdere seizoenen

In de laatste editie van Temptation Island: VIPS zagen we onder meer Fabrizio en Pommeline, Shirley en Damian en Quentin en Channah. In het seizoen daarvoor deden sterren als Donny Roelvink en Niels en Rosanna mee. Wie we misschien in het nieuwe seizoen gaan terugzien? Luca Borsato en Daisy Piras in ieder geval niet, zij hebben een eerder aanbod namelijk afgeslagen.

Love & Reality weet echter wel een paar geschikte koppels op te noemen. Zo komen namen als Shani en Davey (EOTBDD), Gianni en Eilish (Love Island) en Temptations Bert met nieuwe lover Kelly voorbij. Of er écht een VIPS-editie van Temptation aankomt is helaas nog niet bevestigd. Wij hopen stiekem van wel natuurlijk!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island VIPS, Instagram Wouter

Laatste nieuws

Zie ook