Travis Barker en Kourtney Kardashian laten van zich horen na ziekenhuisopname Travis

Op social media deelt Travis dat hij 'levensbedreigende pancreatitis' had.

Lees ook

Enkele dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Travis Barker in het ziekenhuis was opgenomen. De reden van de opname was nog onbekend, maar afgelopen nacht heeft de drummer voor het eerst van zich laten horen.

Levensbedreigende situatie

Op een zorgwekkende Tweet na – Travis twitterde op 28 juni ‘God Save me‘ – had de 46-jarige nog niet eerder van zich laten horen. Tot afgelopen nacht. Op Twitter doet de man van Kourtney Kardashian uit de doeken wat er precies voorafging aan zijn ziekenhuisopname en wat er later gebeurde.

“Ik had maandag een endoscopie en ik voelde me top. Maar na het diner had ik opeens een ondraaglijke pijn en sindsdien lig ik in het ziekenhuis”, schrijft hij in zijn eerste tweet. In het ziekenhuis leken de artsen vrij snel te achterhalen wat er aan de hand was met de drummer. “Tijdens de endoscopie is een kleine poliep verwijderd op een gevoelige plek, maar helaas heeft dat een heel belangrijk stukje van mijn alvleesklier geraakt. Dat zorgde voor levensbedreigende pancreatitis.”

Beterende hand

De muzikant ligt inmiddels al enkele dagen in het ziekenhuis en gelukkig gaat het steeds beter met hem. “Ik ben zo ontzettend dankbaar dat het nu veel beter met me gaat door een intensieve behandeling.”

Kourtney Kardashian

Ook Kourtney Kardashian nam de tijd om stil te staan bij de ziekenhuisopname van haar echtgenoot. Het was haar absoluut niet in de koude kleren gaan zitten. “Wat een enge en emotionele week is het geweest”, schrijft ze in haar story op Instagram. Ze is ontzettend dankbaar dat het goed is gekomen en neemt ook een moment om de artsen van het ziekenhuis te bedanken. “Ik ben zo zo dankbaar voor onze specialisten, artsen en verpleegkundigen bij Cedars Sinai, omdat ze zo ontzettend goed voor mijn man hebben gezorgd.”

We kunnen nu alleen maar hopen dat Travis snel weer naar huis mag. Get well soon! 

Bron: Twitter Travis Barker, Instagram Kourtney Kardashian | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook