Winning Wednesday: 3x een verrassingsset van Hunkemöller t.w.v. €100

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3 keer een verrassingsset van Hunkemöller weggeven t.w.v. €100.

 

Pride 

Juni stond geheel in het teken van Pride. Gedurende deze maand vieren we alle identiteiten binnen de LGBTQTI+ community. Hunkemöller vierde vorige maand dan ook de Pride met een kleurrijke campagne met bestseller items die nog wel even in de winkel blijven liggen. Pride reikt namelijk verder dan een enkele maand, dag óf moment. 

Pride gaat om het omarmen en het waarderen van jouw authentieke zelf. Om te vieren dat we van elkaar mogen verschillen, zette Hunkemöller dan ook een bijzondere shoot op touw. Niemand minder dan Loiza Lamers, Naimah Janse, Martha Woertman, Miss Cartier en Isabel van Gelder poseerden dan ook voor Hunkemöller voor de camera.

Bekijk beelden van de shoot en een deel van collectie hieronder: 

Win, win, win

Zie jij jezelf wel schitteren in deze items? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk drie verrassingssets t.w.v. €100 weggeven. Wil je kans maken? Vul het onderstaande formulier in en wie weet ben jij een van gelukkige winnaars. Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je de items uit de collectie bemachtigen. Enne, op een aantal items zit al een leuke sale!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 3x een verrassingsset van Hunkemöller t.w.v. €100

Doe mee en maak kans!Deze actie loopt tot en met dinsdag 12 juli 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook