Zomeractie: 5x Grazia voor maar €17,50

Vier de zomer!

Lees ook

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zomer! Heerlijke zomeravonden in het park, in de tuin of op het balkon of lekker relaxen op het strand in binnen- of buitenland. Wat je ook gaat doen, alles is een stuk leuker met goed leesvoer. En heb jij even geluk, want Grazia heeft een superaanbieding voor jou.

Flinke korting

Met een nieuwe zomergarderobe en die eindeloze etentjes tot laat in de avond, is de zomer qua prijskaartje al duur genoeg, en dus is een flinke korting altijd welkom. Daarom kun je nu een abonnement op Grazia afsluiten voor een mooi prijsje: je ontvangt vijf nummers op de mat voor slechts €17,50. Ka-ching!

Gebruik maken van deze geweldige deal? Klik dan *HIER*.

Zomeractie

Deze aanbieding is geldig t/m 1 september 2022 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €4,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

 

Laatste nieuws

Zie ook