Esmée van Kampen verrast volgers met kale coupe

'To new beginnings', aldus Esmée.

Lees ook

Esmée van Kampen liet afgelopen weekend weten dat ze gestopt is met acteren. Enne, bij een carrièreswitch hoort een nieuwe coupe, zo moet Esmée gedacht hebben. Op Instagram is te zien dat ze haar korte blonde lokken heeft ingeruild voor een gemillimeterd kapsel. Wauw!

Nieuw begin

Door de jaren heen heeft Esmée al heel veel verschillende kapsels gehad. Van lange platinablonde lokken tot een natuurlijke bruine coupe en van felrood haar tot haar meest recente kapsel: korte blonde lokken. De Familie Kruys-actrice has done it all. Enne, nu kan ze nog een gewaagde coupe van haar lijstje afstrepen. De beauty heeft namelijk de tondeuse in haar lokken gezet en gaat voor een gemillimeterd kapsel.

Op Instagram deelt Esmée dat ze toe is aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. “To new beginnings“, schrijft ze bij een filmpje waarin ze haar nieuwe kapsel laat zien. Looking good, Esmée!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmée van Kampen (@esmeevankampen)

Lieve reacties

Esmées volgers kunnen hun ogen niet geloven als ze haar nieuwe coupe zien. “Wauw!! Love it“, “Zo mooi” en “Jij kunt ook alles hebben”, klinkt het volop in de comments. “Jaaaa you did it“, schrijft Romy Boomsma. Een andere volger schrijft: “Mag ik heeeel eerlijk zijn? Je bent en blijft prachtig ongeacht haardracht, maar dit ‘kapsel’ rock je! Persoonlijk mooier dan het haar van hiervoor.”

Ook klinken er volop reacties van mensen die ook wel zo’n kale coupe willen hebben, maar het niet zo goed aandurven. “Wow babe, dit wil ik ook, maar heb het hoofd er niet voor!”, schrijft iemand. Daar heeft Esmée maar één antwoord op: “Jawel joh, je ‘hoofd’ is het er nog niet mee ‘eens’! IEDEREEN KAN HET HEBBEN 🔥🙌”

Bron: Instagram @esmeevankampen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook