Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes haalt uit naar ex Lil Kleine: 'Naar mannetje'

Jaimie is klaar met het gedrag van haar ex-verloofde.

Waar Jaimie Vaes in het tweede seizoen van haar realityprogramma Jaimie: In The Vaes Lane nog haar kiezen op elkaar hield over haar heftige relatie met Lil Kleine, gaan in het derde seizoen alle remmen los. De beauty is het gedrag van haar ex-verloofde helemaal zat, en dat laat ze in klare taal weten.

Waardevolle spullen

In de tweede aflevering van het gloednieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane is te zien hoe Jaimie na een roerige periode haar leven weer oppakt. Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, en zij hebben hun spullen verdeeld – al is dat volgens Jaimie niet helemaal netjes gegaan. "Dat nare mannetje heeft gewoon mijn zweep meegenomen. Die sukkel. Dat is mijn zweep", horen we haar zeggen in een fragment. "Hij heeft gewoon mijn zweep met diamanten meegenomen. Die was hartstikke duur."

Even later blijkt dat de rapper nog meer waardevolle spullen van Jaimie heeft meegenomen. "Het zijn pesterijen. Ik ben de moeder van zijn kind. Ondanks dat je uit elkaar bent, hoop je dat je een beetje respect krijgt en dat komt maar niet", vertelt ze over het gedrag van haar ex-verloofde. Jaimie weet te vertellen dat het gedrag van Jorik 'alsmaar erger wordt'. "Maar ik laat me niet meer kwetsen of me zo behandelen."

De tekst gaat verder onder de video. 

https://www.youtube.com/watch?v=rA2z7pRNhnw&ab_channel=discoveryplusNederland

Vaderrol

Op het moment heeft Jaimie de volledige zorg over hun zoontje Lío, met wie ze samen op Ibiza woont. Natuurlijk hoopt de mom dat Jorik aan zichzelf gaat werken om uiteindelijk een vader te kunnen zijn. "Hopelijk zijn Lío en ik dan een paar stappen verder. Als meneer Scholten dan een vaderrol wil, is hij hopelijk ook wat gegroeid in zijn psyche. Want op dit moment denk ik dat zijn focus daar nog niet ligt. Ik weet niet waar, maar in ieder geval niet op verbetering", laat Jaimie in klare taal weten.

Hoewel Lil Kleine naar Thailand vertrok om aan zichzelf te werken, merkt Jaimie daar nog niet zoveel van. "Sinds hij terug is gekomen uit Thailand, is er niets veranderd. Vooral tegenover Lío is zijn houding niet veranderd", vertelt zij. "Hij zou daarheen gaan voor zichzelf en voor zijn zoon. Maar hij komt terug met een nieuwe relatie en dat is hartstikke leuk. Hij moet lekker genieten en doorpakken waar het kan, maar heb dan een beetje respect."

Bron: Jaimie: In The Vaes Lane | Beeld: BrunoPress