Temptations René over band met Ivo: ‘We hebben een valse start gehad’ 

'Ivo en ik waren tijdens Temptation niet zulke goede vrienden.'

Lees ook

Dat Temptations René en Ivo weleens van mening verschilden, was de kijker niet ontgaan. Hoewel het tijdens de opnames van het programma niet altijd boterde tussen de heren, deelt René met Grazia dat hij en Ivo het inmiddels juist heel goed met elkaar kunnen vinden. 

Contact

Dankzij hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave hebben René en Annebel niet alleen een sterkere relatie, maar ook veel nieuwe vriendschappen. “We hebben met heel veel deelnemers nog contact”, vertelt René als we met hem en Annebel bellen. “Met Maris en Ivo spreken we ook echt af”, vult Annebel aan. “Maris komt ook weleens bij ons logeren.” 

Ook met Milton hebben Annebel én René goed contact. “Na Temptation heeft Milton me nog weleens een berichtje gestuurd via Instagram, en we hebben elkaars nummer. Ook zie ik hem weleens op een festival, met Milton zit het echt wel goed”, vertelt René. “Milton is echt een gouden vent. Hij gunde het me helemaal om een gelukkige relatie met René te hebben, en dat vertelde hij later ook aan René. Dat waardeer ik enorm”, vult Annebel aan. 

Contact Ivo

Tijdens Temptation Island was regelmatig te zien dat Ivo en René van mening verschilden. Ook leek het erop dat de twee niet elkaars beste vrienden zouden worden, maar hoe is het contact tussen de twee nu eigenlijk? “Weet je, ik zeg het gewoon heel eerlijk: Ivo en ik waren tijdens Temptation niet zulke goede vrienden. Ivo gedroeg zich op zo’n manier waarbij ik mijn bedenkingen had, en dat heb ik ook wel aangegeven. Hij had al negen jaar een relatie en vanaf dag één ging hij al volop voor Esmé. Ik zei: ‘Pik, je hebt wel gewoon een meissie met wie je al negen jaar een relatie hebt. Houd je hoofd er even bij’.” 

“Maar naarmate Temptation vorderde, helemaal aan het eind, zag ik dat hij heel veel van zijn vrouwtje houdt en dat zijn denkwijze gewoon anders is dan mijn denkwijze. Kijk, als zijn favoriete kleur groen is, en die van mij rood, dan betekent dat niet dat we elkaars vijanden moeten zijn.”

En vijanden zijn de twee zeker niet, want inmiddels kunnen René en Ivo over een heuse vriendschap spreken. “Na Temptation hebben we zelfs nog afgesproken en zijn we een avondje wezen stappen. Op dit moment heb ik heel goed contact met hem, en zijn we vrienden geworden. We hebben een beetje een valse start gehad, maar inmiddels kunnen we het heel goed met elkaar vinden.” 

Beeld: Annebel Visscher

Laatste nieuws

Zie ook