Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser zet Instagram in vuur en vlam met pikant kiekje

Oeh la la!

Premiere PENOZA - The Final Chapter

Met temperaturen van rond de twintig graden genieten we deze week volop van het zomerse weer en we love it. Ook Gaby Blaaser geniet heerlijk van het zonnetje, zo laat ze zien op Instagram.

Pikante foto

De actrice verbluft haar volgers namelijk met een sexy kiekje in een zwart badpak met laag uitgesneden decolleté. Met het spicy kiekje laat Gaby de temperaturen nog wat verder stijgen. Het regent dan ook hartjesoogjes en vlammetjes onder haar foto. “Beauty”, “Wauw!” en “Babe alert“, klinkt het in de comments. Oeh la la!

Fit

Gaby mag dan inmiddels wel 36 jaar zijn, zo ziet ze er absoluut niet uit. Zo staat de blondine bijna elke dag in de sportschool en let ze op haar voeding. Maarre, ook van een bezoekje aan de cosmetisch arts is de beauty niet vies. “Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar”, vertelde Gaby onlangs openhartig aan &C. De actrice gaat iedere twee jaar langs de arts voor fillers en ‘vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt’. “Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is.”

Ondanks dat Gaby zelf tevreden is met haar uiterlijk, krijgt ze soms behoorlijk wat kritiek van haar volgers over zich heen. Zij vinden vaak dat het wel een tandje minder met de botox kan bij Gaby. “Mensen hebben snel een vooroordeel over mij. Het klopt dat ik open ben over botox en fillers, maar dat betekent niet dat ik het erg vind om ouder te worden.”

Bron en beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20191118 - Premiere PENOZA - The Final Chapter - in pathe Tuschinski Op de foto: Gaby Blaaser