Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Finally! Laatste afleveringen van 4e seizoen Stranger Things staan nú op Netflix

Spannend!

Sinds de eerste afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix kwamen, wachten we met smart op de laatste afleveringen. Vandaag is het finally zover. De laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things zijn nú op Netflix te bekijken. Cancel al je weekendplannen!

Tweede deel

Het vierde deel van de populaire serie werd opgesplitst in twee delen: Vol 1. en Vol 2. Het eerste deel – bestaande uit zeven afleveringen – konden we eind mei al kijken en het tweede deel (aflevering 8 en 9) is dus vanaf nu te zien. Enne, we kunnen extra lang genieten van de afleveringen, want aflevering 8 duurt 1 uur en 25 minuten en aflevering 9 maar liefst 2 uur en 30 minuten!

Verhaal

We zijn mega benieuwd hoe het afloopt met Elevens Stranger-squad. Netflix deelde eerder al een poster van Eleven die recht tegenover Vecna staat. Zal Eleven de strijd aangaan en het opnemen tegen haar vijand? Producent Duffer Brothers is er in ieder geval van overtuigd dat de finale duisterder dan ooit wordt.

"Ik wil nog niet veel zeggen, maar ik zou me wel zorgen gaan maken voor de personages in het tweede deel, dat zeker", zei Ross Duffer. "Ik hoop dat dit gevoel goed overkomt, want het is een duister seizoen en de kinderen zijn inmiddels niet zo jong meer. En dan krijg je het gevoel dat niet alles meer goed kan gaan. Je zal moeten zien hoe dat afloopt." Dat wordt kijken dit weekend!

Bron: Harpers Bazaar | Beeld: YouTube, Netflix