Sarah van Soelen openhartig over relatiebreuk met André Hazes

'Ik hoop dat hij heel gelukkig wordt, vooral met zichzelf', vertelt Sarah.

Lees ook

De laatste tijd is er een hoop te doen geweest rondom André Hazes en Sarah van Soelen. Hoewel zij na hun relatiebreuk niet meer in zijn documentaire wil verschijnen, wenst ze hem niets dan goeds. Dat laat ze weten aan Shownieuws.

Eigen plekje

Toen Sarah en André vorig jaar een relatie kregen, stond de beauty meteen volop in de schijnwerpers. Alles wat ze zei en deed werd binnen no-time breed uitgemeten door de media. Inmiddels, een halfjaar na haar break-up van André, is de rust wedergekeerd.

“Het gaat heel goed eigenlijk. Ik zit in mijn huisje, dus ik ben helemaal content”, vertelt Sarah voor de camera’s van Shownieuws. Hoewel ze het huis destijds samen met André heeft gekocht, voelt het voor haar niet gek om er nu alleen in te wonen. “Ik zeg je heel eerlijk: ik heb geen kastruimte over, dus ik ben heel blij dat ik alleen woon.”

Tatoeage

In haar huis is dus geen ruimte meer voor André, maar op haar rug blijft ze een stukje van hem meedragen. Tijdens hun relatie liet ze namelijk de tekst ‘I love him, not for the way he silences my demons, but for the way his demons dance with mine‘ van haar nek tot haar booty tatoeëren – en die tattoo heeft ze nog steeds. “Die heb ik natuurlijk destijds met Dré gezet. Of in ieder geval: Dré heeft hem niet gezet, omdat hij eerst de tatoeage van zijn ex ging verwijderen”, legt Sarah uit.

Of ze de tatoeage zelf niet wil laten verwijderen na haar relatiebreuk met de zanger? Daar is de beauty duidelijk over. “Het is wel iets samen van mij en Dré, maar ik heb geen hekel aan hem en heb geen haat aan hem”, laat ze weten. “Het is voor mij oké, het is goed. Ik hoop alleen maar dat hij heel gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook. Maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Liefdesleven

Het is inmiddels een halfjaar geleden dat André en Sarah een punt achter hun relatie zetten. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat de mannen voor haar in de rij staan. “Ik hoop het. Ik zie het alleen nog niet”, grapt de knappe brunette. Het lijkt er dan ook op dat Sarah nog single is. To be continued…

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook