Jørney over co-ouderschap met Odim

'Aaliyah en ik zijn lekker samen.'

Lees ook

Zeg je knipperlichtrelatie, dan denk je aan Jørney en Odim. De twee hebben flink wat ups and downs gekend in hun relatie. Ze hebben er nu dan ook voor gekozen om er definitief een punt achter te zetten na flink wat ruzie. Volgers van Jørney vroegen zich daarom af hoe ze dat met de opvoeding van dochtertje Aaliyah doen.

Q&A

Dat het al even niet liep tussen Jørney en Odim was al een tijdje bekend. Via hun Instagram Stories lieten de twee regelmatig weten wat er aan de hand was en waarom ze mot hadden. Ook nu weer geeft Jørney haar volgers via een Q&A in haar Stories een update over de stand van zaken. Zo laat ze weten of Odim hun dochtertje nog ziet.

Co-ouderschap

“Dat was in eerste instantie wel de bedoeling, maar Odim heeft laten zien dat ook zij eigenlijk niet belangrijk is voor hem”, zegt Jørney. Ze vervolgt: “Aaliyah en ik zijn lekker samen.” De EOTBDD-ster schrijft dat ze denkt dat het zo beter voor Aaliyah is en deelt daarbij een kleine sneer uit naar Odim. “Uiteindelijk is het beter voor haar om niet met zo’n persoon in haar omgeving op te groeien. Ik zal haar altijd alles geven wat ze nodig heeft qua liefde en het juiste voorbeeld.”

Jørney

Dochtertje

In december vorig jaar beviel de realityster van haar dochtertje Aliyaah. Onlangs moest de kleine meid nog naar het ziekenhuis, omdat ze een virus had opgelopen. Inmiddels lijkt het weer beter te gaan met Aaliyah, zo laat Jørney ook nog weten via Instagram. “Super goed. Ze is heel vrolijk en positief. Echt zo’n lief meisje”, aldus de mom. Aahw!

Bron en beeld: Instagram Stories Jørney, EOTBB

Laatste nieuws

Zie ook