De Bachelorettes Jethro deelt emotioneel bericht op Instagram

Jethro biecht op dat hij naar een verslavingskliniek is geweest.

Lees ook

Hoewel Jethro Galung normaal gesproken schattige kiekjes van zoontje Bodie en vriendin Kelly deelt, komt hij vanavond met een ander soort bericht op Instagram. De voormalig Bachelorette-deelnemer laat namelijk weten dat hij de afgelopen zes weken in een verslavingskliniek heeft doorgebracht.

Verslaafd

Via Instagram laat Jehtro weten dat hij weer terug is in Nederland na een moeilijke periode. Op 12 mei is hij namelijk vertrokken naar Zuid-Afrika om daar af te kicken in een kliniek. “S’ochtends afscheid nemen van mijn gezin voor 6 weken. Waarheen? Zuid-Afrika… Een kliniek, een verslavingskliniek”, begint Jethro zijn verhaal.

Herstellen

“Het was een nachtmerrie waarvan ik dacht dat mij dit nooit zou gebeuren, maar die ochtend was een emotionele hel. Ik heb de hele vlucht gehuild van verdriet en teleurstelling in mezelf”, vervolgt hij. De realityster schrijft dat het inmiddels beter gaat en hij druk aan het herstellen is. “Nu 6 weken verder is het een zegen dat ik mezelf de kans heb gegeven om te herstellen van een ziekte die mij mentaal en fysiek kapot maakte en niet te vergeten de mensen om mij heen ook.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jethro Galung (@jethrogalung)

Quick-fix

In de foto’s gaat hij nog verder in op de details en vertelt hij dat het bijna een gewoonte werd. “Of het nou werk was, feestjes, dagen thuis… Veel in mijn leven was de laatste jaren een quick-fix.” Uiteindelijk waren het zijn familie en vrienden die aan de bel hebben getrokken. Jethro laat weten dat hij daar altijd dankbaar voor is en dat het volkomen terecht was.

Hij sluit zijn bericht af met een boodschap voor zijn volgers. “Er is een oplossing, er is hoop naar een gelukkig en een gezond leven.” Sterkte, Jethro!

Bron: Shownieuws | Beeld: De Bachelorette, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook