Anne en Esther Vedder delen hun favoriete holiday hotspots

'Dromen komen hier echt uit.'

Ze reizen de wereld rond om inspiratie op te doen voor hun sieradenmerk Vedder & Vedder. Anne en Esther Vedder delen hun holiday hotspots én hun favorieten voor deze zomer.

Anne en Esther: “Wij vinden Marokko als vakantieland best wel onderschat. Het is maar een kleine vier uur vliegen, het weer is er heerlijk en voor je gevoel ben je even helemaal weg, want je stapt echt een andere cultuur in. We zijn gek op Marrakesh, dat heel internationaal is qua restaurants en uitgaan. Je hebt er een beetje de vibe van Dubai, maar het is minder duur, heeft meer cultuur én je vindt in Marrakesh nog die authentieke 1001-nacht-sfeer. Je kunt in deze stad ontzettend lekker eten, over marktjes struinen of drankjes doen in een van de binnentuinen vol met lampjes. Heel romantisch!”

Anne en Esther Vedder

Slapen
“We hebben laatst in La Mamounia geslapen, waar je door alle palmbomen, lichtjes en kleurrijke tegeltjes het gevoel hebt of je in een Arabisch sprookje stapt. De Kardashians sliepen hier bij de opening en ook hebben ze in dit hotel scènes voor de serie Inventing Anna gefilmd. Als je van luxe winkels houdt, kun je hier terecht bij de boetieks van o.a. Yves Saint Laurent, Dior en Fendi. Ook een droomhotel is het Mandarin Oriental met daarin het Japanse restaurant Ling Ling. Echt geweldig!”

Eten
“We hebben heel lekker gegeten bij Le Palace, een restaurant en club waar veel celebs naartoe gaan als ze in Marrakesh zijn. Je verwacht dat het heel duur is, maar we waren met z’n tweeën maar 75 euro kwijt. Ook een aanrader is Nomad, een heel fotogeniek restaurant met een dakterras in hartje Marrakesh. Je eet hier erg lekkere authentieke Marokkaanse gerechten voor weinig geld.”

Shoppen
“Winkelen doe je het best op een van de vele marktjes met grote schalen, gekleurde kleden, kussens, tassen, kruiden en specerijen. Hier deden we ook de inspiratie op voor onze nieuwe collectie rieten tassen, die je kunt laten personaliseren met je eigen initialen. Perfect om mee te nemen als je een dagje naar het strand of het park gaat.”

Ibiza

Anne en Esther: “We zijn vorig jaar twee maanden op Ibiza geweest en hebben het eiland toen nóg beter leren kennen. Het leuke van Ibiza is dat je er heel chic kunt eten in mooie restaurants, maar ook een rustige baai kunt opzoeken en low-budget kunt picknicken. Je hebt enerzijds de clubs en de grote (strand)feesten en anderzijds de rustige delen van het eiland, waar je komt voor yoga, om te wandelen of voor een stukje bezinning. Ook leuk vinden wij het om een dagje de boot te pakken en naar Formentera te varen, met zijn hagelwitte stranden en felblauwe zee.”

Slapen
“We houden ervan als een hotel een goed restaurant en een fijne cocktailbar heeft, zodat je ’s avonds niet altijd eropuit hoeft. Nobu Hotel heeft dat allebei. Je kunt hier echt alles vinden voor een ontspannen vakantie, ze hebben namelijk ook een fijn zwembad en het ligt aan een heerlijk strand… Helemaal feest.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Vedder (@esther.vedder)

Eten
“In de haven van Ibiza zit Trattoria del Mar, een leuk Italiaans restaurantje. Het ligt naast het populaire restaurant IT, en eigenlijk lijkt het of je op hetzelfde terras zit, maar dan veel goedkoper. Zelfs het eten lijkt uit dezelfde keuken te komen. Wij vonden het echt een ontdekking en hebben hier bijna elke avond gezeten. Ook Cappuccino, in diezelfde haven, is leuk. Je kunt er heerlijk ontbijten of lunchen; de açai bowls zijn een aanrader.”

Strandtent
“De leukste strandtenten op Ibiza zijn die waar je eerst lekker uitgebreid gaat lunchen en daarna blijft hangen voor een feestje. We vinden Cala Jondal heel erg leuk, dat is een nieuwe beachclub gelegen tussen Blue Marlin en Es Xarcu. Ook bij Beso Beach op Formentera kun je na de lunch lekker doorzakken. En Coco Beach is echt zo’n trendy beachclub waar je veel beroemdheden spot.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anne Vedder (@annevedder)

 

Stijl
“Op vakantie zijn de body’s van Wolford ideaal, die combineer je superhandig met verschillende rokjes. Op het strand dragen we graag een Hunza G bikini, net als Kim Kardashian. Ook de triangle-bikini’s van Oséree zijn te gek, die moet je echt ownen, zo klein zijn ze. Meestal doen we daar een grote mannenblouse van Zara overheen. Verder dragen we vaak bikini’s van The Lola Club met daaronder slippertjes van Hermès, in alle kleuren. De Brigitte Monogram Straw Hat, Tennis Necklace, gevlochten armbandjes met initialen en Ibiza Anklet Bracelet uit onze eigen collectie maken de zomerlook helemaal af.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anne Vedder (@annevedder)

Los Angeles

Anne en Esther: “We zijn in april in Los Angeles en op Coachella in Indio geweest om de nieuwe Vedder & Vedder Festival Collection te presenteren. Ze zeggen van LA dat het de stad van de onbegrensde mogelijkheden is, en dat is echt zo. Dromen komen hier écht uit, zoals onze droom om Chrissy Teigen te ontmoeten en haar onze sieraden te laten zien. We hadden Chrissy een berichtje gestuurd en toen nodigde ze ons ineens uit om op vrijdagmiddag bij haar thuis in de Hollywood Hills te komen lunchen met rosé. Zaten we daar op haar bank, omringd door familiefoto’s, samen te kletsen en broodjes te eten die ze speciaal voor ons had gemaakt. Chrissy was heel open en supergastvrij, het leek wel of we al jaren vriendinnen waren.”

Anne en Esther Vedder
“Dromen komen hier echt uit.”

Eten
“Soho House in West-Hollywood is tof voor het uitzicht, bij Nobu in Malibu eet je de lekkerste sushi. En Craig’s op Melrose Avenue is dé plek waar alle celebs komen, van Kendall Jenner tot Jennifer Lopez en Kanye West. Toen we binnenkwamen, dachten we eerst dat we verkeerd zaten, omdat het een soort sports bar lijkt met grote schermen waarop wedstrijden te zien zijn. Daar houden Amerikanen nu eenmaal van. Vraag om een tafeltje voorin, waar je iedereen voorbij ziet komen. Wij liepen nog bijna tegen rapper Ja Rule op.”

Stijl
“Het leuke aan LA is dat je ’s ochtends je sportkleding aandoet, een stukje gaat hiken of een Soulcycle-lesje volgt en dan gewoon in je sporty outfit kunt gaan shoppen en lunchen. Iedereen loopt er zo bij. Al vinden we het ook leuk om een festivaljurkje te dragen van Pretty Little Thing, dat een grote winkel heeft op Melrose Avenue. Natuurlijk gecombineerd met de Vedder & Vedder Festival Collection en een gevlochten haarband van Infinity Braids.”

Anne & Esther Vedder
Versier jezelf met de Festival Collection

To-go
Vergeet niet om een koffietje met schuim in allerlei kleuren te halen bij The Butcher, The Baker, The Cappuccino Maker tegenover The Oppenheim Group op Sunset Boulevard. Ze filmen hier ook regelmatig voor Selling Sunset.”

Anne en Esther Vedder
“Alsof je terugstapt in de tijd.”

Slapen
“We sliepen in het Beverly Hills Hotel, en zaten naast Miley Cyrus die daar ook dineerde. Het is een prachtig, authentiek hotel waar je een beetje het gevoel krijgt of je terugstapt in de tijd. Je hebt in dit hotel de Polo Lounge, een restaurant waar iedereen komt die bekend is. Je kunt er bijna geen reservering krijgen, maar als hotelgast mochten we daar wel gaan eten. Heather uit Selling Sunset was er toevallig ook.”

Tekst: Jill Waas | Beeld: Anne en Esther Vedder

Laatste nieuws