Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s dit weekend

Er is dit weekend weer genoeg leuks te doen.

Lees ook

Het weekend staat voor de deur, dus het is tijd om leuke plannen te maken. Heb je nog niets op de planning staan? We’ve got you covered.

Bezoek Put on your red shoes

Van David Bowie, Madonna en Freddie Mercury tot Lady Gaga, Stromae en Katy Perry: de nieuwste tentoonstelling Put on your red shoes laat zien wat voor invloed idolen, influencers en iconen hebben op de schoenen die we kopen én dragen. Wat je kunt verwachten? Heel veel toffe schoenenklassiekers om te spotten en muziek. Je vindt deze expositie vanaf 28 juni in het gloednieuwe Schoenenkwartier in Waalwijk.

Hier vind je meer informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Schoenenkwartier (@schoenenkwartier)

Ga naar Designer Outlet Roermond

Wist je dat Designer Outlet Roermond sinds kort een aantal boetieks rijker is? Zo openden Alberta Ferretti en Off-White onlangs hun deuren in de outlet, en is Pinko er ook vanaf 30 juni te vinden. Ook vernieuwden en verruimden de boetieks van Gucci, Polo Ralph Lauren, Levi’s en Dolce & Gabbana hun interieur. Een bezoekje waard, dus!

Designer Outlet Roermond is vanaf 27 juni dagelijks geopend van 9.00 uur – 21.00 uur. 

Bezoek World Press Photo

Ook dit jaar is World Press Photo weer te bezoeken in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. De tentoonstelling toont de prijswinnende foto’s van de World Press Photo Contest – de 65e editie welteverstaan. Dit jaar is de wedstrijd onderverdeeld in zes regio’s (Afrika, Azië, Zuid-Oost Azië en Oceanië, Europa, Noord- en Zuid-Amerika).

Te bezoeken tot en met 14 augustus. Hier vind je meer informatie.

Ga naar ARCA

De Amsterdamse hotspot ARCA viert de zomer met een gloednieuw menu. De authentieke Portugese gerechten met een Aziatische twist nemen je mee naar de Atlantische oceaan. Van Clam Rice & Seabass tot een Yellow Tail met citrus-gazpacho en een uniek stuk zwart varkensvlees, afkomstig uit Zeeland. Ook creëerde pastry-chef Margarita een paar nieuwe desserts met zeer verrassende smaakprofielen, zoals een bloemkooltaartje met groene currysorbet. Klinkt goed!

Hier kun je reserveren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ARCA Amsterdam (@arcaamsterdam)

Neem een abonnement op Hayu

Ben jij dol op realityseries als The Real Housewives of Beverly Hills, Below Deck of The Millionaire Matchmaker? Dan hebben we goed nieuws. Streamingdienst Hayu – waar o.a. bovengenoemde titels opstaan – heeft momenteel een speciale aanbieding. Nieuwe abonnees ontvangen namelijk maar liefst 50% korting op hun abonnement. Je betaalt dus maar €17,95 voor zes maanden Hayu! Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Vul dan de code SPRINGSALE in bij het aanmaken van je account.

Let op: de code is alleen te gebruiken via een PC of laptop, dus niet via je telefoon. Hier kun je je abonneren.

Ga naar de Stockdagen in Arnhem

Van 30 juni tot en met 3 juli staat Arnhem in het teken van de Stockdagen. Maar liefst 75 ontwerpers uit het hele land zijn in Musis Arnhem te vinden om hun voorraadkasten te openen. Ook zijn er veel bekende Arnhemse brandstores in het theater te vinden om hun samples, one of a kind pieces en stocks aan te bieden. Welke brandstores er zoal te vinden zijn? Hul Le Kes, Trix & Rees, Spijkers & Spijkers en Humanoid.

Hier vind je meer informatie + de volledige deelnemerslijst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STOCKDAGEN (@stockdagen)

Kijktips

Hang jij dit weekend liever op de bank met een goede serie of film? Er staan weer genoeg nieuwe parels op diverse streamingdiensten. Denk aan seizoen drie van The Umbrella Academy (Netflix), seizoen drie van A Discovery of Witches (Videoland), dramafilm Glamour Girls (24 juni, Netflix) en seizoen 8 van Chicago Fire (Prime Video). Veel kijkplezier!

Beeld: Spice PR, iStock

Laatste nieuws

Zie ook