Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OG3NE's Lisa deelt lieve foto met nieuwe liefde

Cute!

In december maakte OG3NE-zangeres Lisa Vol bekend single te zijn na een relatie van zeven jaar. Inmiddels is de blondine weer happily in love, zo blijkt wel uit het lieve kiekje dat ze gisteren op Instagram deelde.

Nieuwe liefde

OG3NE's Lisa is weer off the market. De zangeres is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Robin de Brie, die ze heel graag op Instagram voorstelt. "Oooohh my flame", schrijft ze bij twee lieve foto's waarop te zien is dat het kersverse koppel het héél leuk heeft samen.

Onder de lieve foto's stromen de reacties binnen. Zo reageren Quinty Trustfull en sister Shelley Vol allebei met rode hartjes. "Ooooh ik vind dit zo leuk! Het is je gegund, lieverd! Geniet", schrijft een volger. "Je straalt!", reageert een ander. "Veel geluk samen", "So cute" en "Wat ontzettend lief", klinkt het verder in de comments. Lief!

Break-up

Een half jaar geleden maakten Lisa en haar ex-vriend Ergin Arslanbas bekend dat ze na een relatie van zeven jaar uit elkaar gingen. In de gezamenlijke afscheidspost op Instagram schreven ze: “We koesteren de mooie herinneringen van onze relatie met een lach en zijn dankbaar voor de troost die we elkaar hebben kunnen bieden in droevige tijden (...) Het doet nu veel pijn, maar iets in ons zegt dat dit ons uiteindelijk beiden gelukkiger zal maken.”

Bron: Instagram @lisaog3neofficial | Beeld: BrunoPress