Het derde deel van 365 Days verschijnt deze zomer al op Netflix

Het gaat weer een hete zomer worden.

Lees ook

Onlangs verscheen het tweede deel van 365 Days op Netflix en wij moeten eerlijk bekennen dat we nog even moeten bijkomen. Maarre, lang hebben we niet om uit te puffen, want het derde deel van de bizarre film verschijnt deze zomer al op de streamingdienst. O my…

365 Days

365 Days is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska. In de thriller wordt de ambitieuze zakenvrouw Laura Biel ontvoerd door maffiabaas Massimo Torricelli. De maffiabaas in kwestie is obsessed door de zakenvrouw en heeft maar één doel: zij moet verliefd op hem worden. En dat alles in maar liefst 365 dagen. De maffiabaas vertelt de zakenvrouw dat hij haar niet zal aanraken, behalve als ze dat zelf wil. De zakenvrouw doet er vervolgens alles aan om zelf de macht te krijgen, maar – je raadt het al – ze wordt langzaamaan toch verliefd op hem. De films zitten bomvol steamy scènes die geïnspireerd zijn op de film Fifty Shades of Grey.

Veelbesproken

Hoewel de eerste film massaal werd bekeken en tijden in de top 10 van meest bekeken films op Netflix stond, was niet iedereen laaiend enthousiast over het erotische geheel. Er is flink wat ophef ontstaan, aangezien de beelden volgens critici seksueel geweld zouden verheerlijken. Er zijn zelfs petities ingediend om 365 Days offline te halen.

De filmmakers trekken zich overduidelijk niets aan van alle ophef, want niet lang na de lancering kondigden zij al een tweede deel en later zelfs een derde deel aan. “Of we een vervolg gaan maken? Jazeker!”, zei hoofdrolspeler Michele Morrone, die maffiabaas Massimo speelt, destijds.

Derde deel

Het tweede deel van 365 Days staat nog maar net op Netflix, of het derde deel maakt al zijn opwachting. Het belooft weer een héél hete zomer te worden, want vanaf 19 augustus kun je The Next 365 Days op de streamingdienst bekijken. Ooh la la!

Bron: Grazia (archief), Netflix-Nederland | Beeld: 365 Days

Laatste nieuws

Zie ook