Grazia’s Zomerboek ligt nu in de winkel!

Niemand minder dan Yolanthe Cabau siert de cover.

Deze zomer vul je je strandtas niet alleen met een handdoek, zonnebrandcrème en snacks. Je stranddag is pas compleet met Grazia’s Zomerboek!

☀️ Covergirl Yolanthe Cabau zit in de beste periode van haar leven. Ze is healthy, en geniet van het leven in het zonnige LA. In Grazia’s Zomerboek geeft Yolanthe positieve vibes door, deelt ze haar zomerse favorieten en haalt ze zomerse jeugdherinneringen op.

☀️ Ze deden alle vier mee aan een realityprogramma om de liefde te vinden. Grazia blikt terug met Love Islands Joan, De Bachelors Sanne, Prince Charmings Scott en De Bachelors Indigo: kun je écht de ware vinden op tv?

☀️ In Grazia’s XXL horoscoop lees je wat deze zomer op het gebied van liefde, happiness, vriendschap en carrière voor jou in petto heeft.

☀️ Van heftige situaties tot zware blunders: deze vakanties waren allesbehalve relaxed. “Het vliegtuig begon te trillen, ik was ervan overtuigd dat ik doodging.”

☀️ Kun je zonnebrandcrème van vorig jaar nog gebruiken? En hoe slecht is zonnebrandcrème nu eigenlijk voor het milieu? Grazia beantwoordt de meestgestelde vragen over zonbescherming.

Dit en nog véél meer lees je in Grazia’s Zomerboek, dat vanaf morgen in de winkel ligt.

Meteen kopen? Klik dan HIER.

Ook staat Grazia’s Zomerboek vol met je favoriete puzzels, praten we je bij over alle trends op het gebied van beauty en fashion, en lees je meer over waarom touwtjespringen en hoelahoepen zo goed voor je conditie zijn. Op naar de winkel, dus!

Fotografie: Martika Avalon

Laatste nieuws