Anna Nooshin deelt verdrietig nieuws

Oh nooo!

Lees ook

Het sprookje tussen Anna Nooshin en haar verloofde Nassim Zeta is helaas voorbij. Het stel heeft besloten om uit elkaar te gaan, zo laat de influencer weten op Instagram Stories.

Break-up

“Lieve allemaal”, begint Anna het verdrietige bericht. “Met veel verdriet, maar ook heel veel liefde, hebben Nassim en ik besloten om uit elkaar te gaan.” De influencer geeft aan nog steeds heel veel van hem te houden en dankbaar te zijn voor de mooie jaren die ze samen hebben gehad. “Mijn geloof in de liefde zal er altijd zijn en ik zal de tijd die we samen hebben gehad koesteren.”

Anna en Nassim waren zo’n 3,5 jaar samen en waren zelfs verloofd. Het is dan ook een moeilijke periode voor de twee. De influencer vraagt haar volgers daarom om wat tijd om de relatiebreuk te verwerken. “Ik hoop dat we hier beiden in rust mee kunnen dealen. Hoop voor begrip ❤️”, aldus Anna.

Anna Nooshin
Beeld: Instagram @annanooshin

Verlangen naar liefde

Onlangs verscheen Anna’s gloednieuwe docu-serie ANNA: STATUS op Prime Video, waarin onder meer haar verleden als vluchteling en ervaringen met huiselijk geweld aan het licht komen. In de docu vertelde ze onder andere dat ze heel erg hunkert naar liefde. In gesprek met Grazia legde ze destijds uit: “Ik wil heel graag dat iedereen me lief vindt, terwijl ik weet dat dat helemaal niet kan. Dat is helemaal geen realistische optie, maar ik zoek zo erg naar liefde en acceptatie, omdat ik mezelf dat niet altijd geef. Dus ik probeer dat te halen uit andere plekken en bij andere mensen.”

Wij wensen Anna en Nassim heel veel sterkte in deze moeilijke periode!

Bron: Instagram @annanooshin, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook