Problem solved: welk ondergoed kun je het beste dragen onder je outfit?

Aha!

Zoals de juiste beha dragen belangrijk is voor je comfort én voor je silhouet, geldt dat ook voor het dragen van het juiste ondergoed. Zo staat een naadloze brazilian net wat mooier onder dat strakke jurkje dan een grote onderbroek. Wil je dat je kleding het best tot z’n recht komt? Dan is het belangrijk om het juiste ondergoed te dragen. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je een handje. 

Comfort 

First things first: draag altijd ondergoed waar jij je lekker bij voelt. Oh, en wist je dat veel vrouwen een verkeerde maat ondergoed dragen? Het is dan ook belangrijk om je te verdiepen in welke maat je precies hebt, zodat je niet in knellend ondergoed rondloopt of steeds je slip omhoog moet hijsen. Het dragen van het juiste ondergoed levert je niet alleen meer comfort op, maar het zorgt er ook voor dat je kleding beter tot z’n recht komt. 

Soms is het best moeilijk om erachter te komen welke maat je precies hebt. Kruidvat weet daar alles van. De drogist heeft daarom diverse ondergoedlijnen die geschikt zijn voor elk figuur. Van ronde billen tot platte billen en van brede billen tot smalle billen. Wat je ook zoekt of welk maat je ook draagt; bij Kruidvat kun je het vinden. En om de zoektocht naar fijn ondergoed nóg makkelijker te maken, staat op elke verpakking van Kruidvat een maattabel, zodat je makkelijk jouw maat kan opzoeken. Score! 

Fijne pasvorm

Kies er altijd voor om ondergoed onder je outfit te dragen waar je je goed in voelt. De Kruidvat-lijn bestaat uit ondergoed dat niet alleen gemaakt is van zacht, elastisch katoen, maar het is ook nog eens van hoge kwaliteit en heeft een goede pasvorm. 

Enne, dat het ondergoed van Kruidvat van goede kwaliteit is, is geen understatement. Zo werd de Kruidvat Cotton Stretch Highleg begin dit jaar uitgeroepen tot Gekozen huismerk product van het Jaar. Het product werd namelijk beoordeeld met een 8.0!

Benieuwd welk ondergoed je het best onder een strakke jeans kunt dragen of hoe je je taille juist licht kunt corrigeren? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. 

Corrigeren

Soms trekken we dat ene strakke jurkje niet aan, omdat we bang zijn dat ons buikje er goed in te zien is. Hartstikke zonde! Vetrol of niet – je verdient het om te shinen in dat jurkje. Voel je je toch niet lekker bij dat idee, en wil je je loverolls een beetje verhullen? Kruidvat to the rescue. De Cotton Shape-lijn van Kruidvat bestaat uit ondergoed dat je buik en taille licht corrigeert. Het ondergoed is gemaakt van elastisch katoen, waardoor je er strakker uitziet. 

De Cotton Shape-lijn bestaat onder andere uit hipsters, brazillians, shorts, pants en highwaist slips.

Heb je liever ondergoed dat wat meer corrigeert? Dan ben je bij het Kruidvat Shapewear-ondergoed aan het juiste adres. Dit naadloze ondergoed heeft een verstevigde, elastische voering die op een comfortabele manier je buik en taille medium corrigeert én ook nog eens je billen lift. De Shapewear-lijn bestaat onder andere uit hipsters, brazillians, shorts, pants en highwaist slips.

Strakke kleding

Of je nou een skinny jeans draagt of een klassieke strakke black dress; je wilt dat de outfit vooral goed tot z’n recht komt. Ondergoedlijntjes zijn dan ook een doorn in het oog. Als je graag strakke kleding draagt, is naadloos ondergoed een must in je garderobe. Dit ondergoed heeft een naadloze afwerking en is daarom onzichtbaar onder je kleding.

Een aanrader is het ondergoed uit de Kruidvat Invisible-lijn, dat is gemaakt van dun, elastisch stof die niet zichtbaar is onder je kleding en ook nog eens aanvoelt als een tweede huid. Het ondergoed heeft een katoenen kruisje waardoor het de hele dag comfortabel zit. De Kruidvat Invisible-lijn bestaat onder andere uit hipsters, brazillians, shorts, pants en highwaist slips. 

Ook kan de Kruidvat Seamless-lijn een uitkomst zijn onder je strakke kleding. Dit naadloze ondergoed is gemaakt van zacht, elastische ribstof waardoor het lekker zit en mooi aansluit om je lichaam. Hierdoor heb je geen last meer van afdrukken in je huid of knellende randjes. De Kruidvat Seamless-lijn bestaat onder andere uit hipsters, brazillians, shorts, pants en highwaist slips. 

De juiste kleur 

Met mooie behabandjes willen we nog weleens pronken, maar de kleur van een string of Brazilian houden we liever verborgen. Extra fijn dus dat Kruidvat alle basiskleuren in het assortiment heeft. Onder elke kleur kleding kun je dus comfortabel ondergoed dragen dat niet doorschijnt. 

2+1 gratis

In de aanbieding

Ben je nu meteen enthousiast geworden over Kruidvats ondergoed? Dan hebben we meteen goed nieuws. Niet alleen betaal je maar €4,99 voor een set van twee hipsters, maar momenteel geldt ook de 2+1 gratis-aanbieding. Je kunt dus zes paar nieuw ondergoed halen voor slechts €9,98. Enne, dat is nog niet alles. Als het product niet bevalt, krijg je gewoon je geld terug. Op naar Kruidvat!

 

Laatste nieuws