Marieke Elsinga deelt een video van haar groeiende babybuik

Hij is inmiddels aardig goed zichtbaar.

Begin juni maakte Marieke Elsinga bekend dat ze zwanger is en haar eerste kindje verwacht met vriend Sander. Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en is haar baby belly aardig aan het groeien, laat ze op Instagram zien.

Even pauze

In april maakte Marieke bekend dat ze een tijdelijke pauze nam bij Qmusic. Het combineren van haar werk voor televisie en radio werd haar te veel, dus besloot ze het rustig aan te doen. Een aantal weken later keerde ze terug op de radio om bekend te maken dat ze preggers is, wat ze ‘de grootste verandering ooit’ noemde. Wel benadrukte ze toen dat haar pauze en zwangerschap niks met elkaar te maken hadden. “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben. Dat is het echt niet geweest.”

“Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk – en dat is ook het mooie van zwanger zijn – het heeft me onbewust dat duwtje gegeven om niet langer over mijn grenzen heen te gaan. Je hebt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van je baby”, legde Marieke uit.

Alleen vanaf de zijkant

De volgende dag maakte Marieke bekend dat ze in verwachting is van een zoontje. Ze was blij dat ze het nieuws eindelijk kon delen, “want je begint het best wel te zien”. Inmiddels is haar baby belly nog weer wat verder gegroeid. Marieke heeft een video op haar Instagram-account geplaatst waarop haar buik goed in beeld komt. “Van de voorkant zie je niks. Maar van de zíjkant 💜”, schrijft ze erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Heel veel hartjes

Het filmpje levert veel enthousiaste reacties op. “Zo mooooooi!!”, schrijft actrice Marlijn Weerdenburg. “Zo leuk! ❤️❤️❤️”, aldus Linda Hakeboom. “😍😍😍”, zet Bas Smit erbij. “🥰😘!”, stuurt Lucy Woesthoff. Ook Wiliam Rutten, die de foto’s maakte, reageert met een hartje op de video. Wij worden er ook helemaal vrolijk van. Hopelijk heeft Marieke een voorspoedige zwangerschap!
Bron: Instagram Marieke Elsinga | Beeld: BrunoPress, Instagram Marieke Elsinga

Laatste nieuws