Jaimie Vaes onthult: heeft ze een nieuwe liefde?

De beauty werd de afgelopen tijd gespot met een mystery man.

Jaimie Vaes heeft een ontzettend lastige periode met haar ex-verloofde Lil Kleine achter de rug. De beauty vertrok met hun zoontje Lío naar Ibiza om tot rust te komen. Daar werd ze regelmatig met een mystery man gespot. Of dat haar nieuwe liefde is? In gesprek met RTL Boulevard geeft ze hier duidelijkheid over.

Nieuwe liefde?

Het liefdesleven van Jaimie Vaes ligt de afgelopen tijd onder een vergrootglas. Na haar heftige breuk van ex-verloofde Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, besloot de brunette zich terug te trekken op het zonovergoten Ibiza. Maarre, ook daar wordt haar love life nauwlettend in de gaten gehouden. Zo verschenen er de afgelopen weken op meerdere juicekanalen foto’s van Jaimie met een knappe man, met wie ze aan het daten zou zijn.

Of Jaimie een nieuwe liefde in haar leven heeft? Daar is ze heel duidelijk over. “Het is geen nieuwe liefde, en die heb ik op dit moment ook niet”, weet Jaimie te vertellen. Dat wil echter niet zeggen dat dit niet zou kunnen komen. “Ik sta er wel voor open en natuurlijk heb ik ook weleens wat contact en dan ben je een beetje aan het daten. Maar dat is voor nu niets serieus.”

Vrijheid

Jaimie wil absoluut niet te hard van stapel lopen. “Ik hoef nu, op dit moment, geen vaste relatie”, laat ze weten. “Ik ben heel blij dat ik vrij ben en dat ik kan genieten van mijn vrijheid en natuurlijk vind ik het af en toe leuk om wat gezelschap te hebben. Maar daar houd ik het voorlopig nog wel even bij.” Hear hear!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws