Make-upvlekken in je kleding? Met deze TikTok-hack is dat verleden tijd

TikTok to the rescue!

Lees ook

Het overkomt iedereen weleens: een make-upvlek in je kleding. Vooral in de warmere maanden is het een probleem, omdat je dan meer zweet er en dus sneller make-up in je kleding terechtkomt. TikTok to the rescue: met deze lifehack krijg je die vlekken er in een mum van tijd uit.

Overal een trucje voor

We love TikTok. We hebben al enorm veel verschillende trucjes en handigheidjes geleerd van gebruikers van de app. Van tips om meer bagage mee te kunnen nemen in het vliegtuig tot middeltjes voor een zuivere huid: overal worden video’s over gemaakt. Zo ook over het verwijderen van make-upvlekken uit kleding.

Scheerschuim

De TikTok-hack waar we op doelen, is afkomstig uit een video van Chantel Mila (@mama_mila_ op TikTok). In de video hieronder demonstreert ze haar methode. Ze vertelt dat je scheerschuim op de vlek moet smeren en dat vervolgens ongeveer tien minuten in de kleding moet laten trekken. Veeg het scheerschuim uit met een doek of kwastje en voilà: een vlekvrij kledingstuk. Was het vervolgens zoals je normaal zou doen en het is weer als nieuw!

 

@mama_mila_ The stain removal hack makeup artists swear by 🙌 #laundryhacks #hometips #homehacks ♬ Betty (Get Money) – Yung Gravy

Zelf aan de slag

Wat zijn we de wereld toch dankbaar voor TikTok. Wij zijn niet de enigen, blijkt wel uit de positieve reacties onder de video van Chantel. “Je. Bent. Een. SUPERHELD!”, schrijft iemand die enorm blij is dat ze de lifehack van Chantel heeft ontdekt. We kunnen niet wachten om deze truc een keer te proberen!

Bron: NSMBL, TikTok | Beeld: BrunoPress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook