Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo zag EOTBDD's Lynn er vroeger uit

Een groot verschil met hoe we haar nu kennen!

We kunnen sinds kort weer genieten van een gloednieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Een van de showstoppers van dit seizoen is Lynn Raymakers. Hoe zag zij er vroeger eigenlijk uit?

Geen schaamte

In het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch gaat een groep singles weer helemaal los in een luxe villa. De Tablet of Terror is natuurlijk weer aanwezig en kan de deelnemers het leven flink zuur maken. Wie weet wandelt één van hun exen wel ineens uit de zee.. Drama incoming! 

Lynn is een van de diva's die dit seizoen de villa onveilig maakt. Al snel werd duidelijk dat ze wel fan is van een drankje en geen schaamte meer kent als ze er eenmaal een paar achterover heeft geslagen. "Als ik drink, sta ik oprecht niet voor mezelf in. Ik zeg ook altijd dat ik rustig aan doe, maar uiteindelijk heb ik mezelf weer misdragen, een grote mond gehad, mezelf voor lul gezet en word ik de dag erna ergens wakker en weet ik niet meer wat ik heb gedaan", aldus Lynn tegen MTV. Dat belooft wat voor dit seizoen!

Dit is waar je EOTBDD's Ayleen al van kunt kennen

Duidelijk verschil

We kennen de Brabantse Lynn met haar lange, zilverblonde haar, gebruinde huid en strakke rode badpak. Ze straalt behoorlijk wat zelfvertrouwen uit. Toch zag ze er niet altijd zo uit. Vroeger had Lynn niet alleen een andere haarkleur, maar ook een ander figuur. Love Reality vond oude foto's van Lynn en als je die naast huidige foto's legt, is het verschil duidelijk zichtbaar.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Hard gewerkt

Lynn wilde afvallen en heeft daarom keihard getraind de afgelopen jaren. Ze is niet meer alleen dol op een drankje, maar ook op fitness en kickboksen. Al het harde werk heeft z'n vruchten afgeworpen, want ze ziet er geweldig uit. Nu maar hopen dat ze haar kickbokskwaliteiten niet zal inzetten tijdens ruzies in de villa...

Bron: Love Reality, MTV | Beeld: MTV (Ex on the Beach: Double Dutch)