Cute: dochter van Linda de Mol deelt eerste foto met nieuwe liefde

Love is in the air!

Lees ook

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, timmert hard aan de weg binnen de televisiewereld. Ze doet momenteel ervaring op als redactrice bij Veronica en deed laatst verslag van de Conference League-finale. Ook haar vrije tijd wordt goed besteed, want ze heeft sinds kort een lover. Gisteren deelde ze voor het eerst kiekjes van haar nieuwe liefde op Instagram.

Lieve kiekjes

Kort geleden werd bekend dat Noa een relatie heeft. Toen hadden we alleen nog geen foto’s van de twee. Inmiddels heeft de blondine op Instagram meerdere foto’s van hen samen gedeeld. “And then there was you 💚”, schrijft Noa erbij. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Hartjes in de comments

Niet alleen de foto’s zijn lief, ook in de reacties regent het liefde. “Zo blij voor je liefde”, schrijft actrice Tjitske Reidinga. “CUTE 😍”, schrijf zangeres Maxine. “Mooie mensen 🥰🥰🥰”, voegt Edson da Graca toe. Ook Chantal Janzen, Loiza Lamers en Britt Dekker hebben hartjes in de reacties achtergelaten.

De gelukkige heet Tim en werkt net als Noa in de televisiewereld, als televisieproducer. Ook hij deelde laatst een aantal lieve foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim de Wild (@timmdw)

Volgens presentator Bart Ettekoven zouden Tim en Noa al een tijdje samen zijn, maar hebben ze ervoor gekozen om hun relatie onder de radar te houden. Ze zouden al samen op vakantie zijn geweest naar Barcelona en een afstudeerfeestje gevierd hebben. Of dat waar is of niet: inmiddels mag iedereen weten dat de twee dolverliefd zijn. Het is ze van harte gegund!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook