Temptations Annebel maakt de tongen los met lingeriefoto

Ooh la la!

Met haar lange lokken, volle lippen en afgetrainde lichaam is Temptations Annebel absoluut een prachtige verschijning. De beauty timmert inmiddels hard aan de weg als influencer en heeft op Instagram al meer dan vijftigduizend volgers – die ze vandaag op een steamy lingeriefoto trakteert.

Spicy kiekje

Na een zomers weekend vol festivals en feestjes hebben wij behoorlijk wat opstartproblemen deze maandag. Maarre, dat is absoluut niet het geval voor Annebel. Zij begint de week namelijk met een stunning lingeriekiekje én een goede dosis energie. “Laten we de week starten met positiviteit en nieuwe doelen voor onszelf stellen”, schrijft de realityster bij de steamy foto.

On fire

Hoewel de tropische temperaturen net achter ons liggen, weet Annebel haar volgers met dit kiekje in vuur en vlam te zetten. Het regent dan ook vlammetjes, hartoogjes en hartjes onder de foto. “On fire“, schrijft iemand in de comments. “Babe“, reageert een ander. “Love deze foto”, “Wauw” en “Prachtig” klinkt het verder.

Sterke mening

Hoewel het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave nog in volle gang is, liggen de opnames natuurlijk alweer even achter ons. Annebel deed onlangs een spontane Q&A-sessie op haar Instagram, waarbij ze een klein tipje van de sluier oplichtte over haar ervaringen tijdens de show.

Zo vroeg een volger wat Annebel geleerd heeft van meedoen aan Tempa. “Ps: m’n vriend en ik vonden je echt enig!”, sluit de vraagsteller het berichtje af. “Zo lief!” reageerde Annebel. “Ik heb geleerd op Tempa dat ik soms iets meer voor mijzelf moet ‘opkomen’. Ik heb wel een sterke mening, maar ik wil vaak ook het beste voor alles en iedereen waardoor ik soms niet echt voor mijzelf ‘kies’.” Duidelijk!

Bron: Instagram @annebelvisscher | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws