EOTBDD’s Dusty reageert op negatieve reacties na haartransplantatie

Niet al zijn volgers zijn te spreken over de ingreep.

Lees ook

Een bezoekje aan een cosmetisch arts is voor veel deelnemers vanย Ex on the Beach: Double Dutch inmiddels vaste prik. Ookย Dusty besloot een ingreep te ondergaan, namelijk een haartransplantatie. Hoewel niet al zijn volgers te spreken zijn over deze transformatie, lijkt de realityster zich daar niet veel van aan te trekken.

Litteken

Dusty heeft een moeilijke periode achter de rug. Vorig jaar kreeg de realityster een zwaar scooterongeluk, waarna hij anderhalve week in coma werd gehouden. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder, maar kampt Dusty nog steeds met de gevolgen van het ongeval. Zo wordt hij elke dag aan de traumatische gebeurtenis herinnerd door het litteken op zijn hoofd.

Om dat litteken ‘weg te werken’, besloot Dusty om een haartransplantatie te ondergaan in Istanbul. “Door m’n ongeluk was het litteken zichtbaar aan de voor- en zijkant, en dit heb ik nu opgelost”, laat deย EOTBDD-ster weten op Instagram Stories. Ook vertelt hij dat hij van de ingreep zelf niets heeft gemerkt. “Alleen de injecties van de verdoving deden pijn, verder helemaal niks gevoeld.”

Negatieve reacties

Hoewel Dusty openhartig is over waarom hij voor een haartransplantatie heeft gekozen, zijn niet al zijn volgers te spreken over deze keuze. “Je had toch gewoon genoeg haar”, klinkt het onder meer in de reacties onder een foto met zijn nieuwe coupe.

Dusty heeft gelukkig geen boodschap aan de negatieve reacties op zijn transformatie. “Doe gewoon lekker de dingen die jij zelf wilt, jouw lichaam, jouw keuzes, niet moeilijk doen of iets aantrekken van wat anderen zeggen”, schrijft hij op Instagram. Hear hear!

Bron: Instagram @dustytaconis, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook