Temptations Rodanya over komst tweeling: ‘Zo spannend’

Ook deelt Rodanya een lief kiekje van de aanstaande grote broer en zus!

Lees ook

Deze week maakte Temptations Rodanya bekend dat ze in verwachting is van een tweeling. Een spannende periode, zo zegt ze nu zelf ook in een berichtje op Instagram.

Nog twee kleintjes

Het is dubbel feest voor Rodanya Kelsey. De brunette is namelijk opnieuw zwanger, en deze keer van twins. Op Instagram deelt ze een lieve foto van zoontje Levacy Ace en dochter Feyla Mae, die straks grote broer en zus zullen worden.

“Broer & zus 💕 Zo spannend om straks nog 2 kleintjes erbij te hebben 🙈”, schrijft Rodanya. De beauty is zich er goed van bewust dat het over een paar maanden behoorlijk druk gaat zijn in huis, al houdt dat de voorpret absoluut niet tegen. “We weten natuurlijk dat het drukjes gaat zijn (dat is het al), maar we hebben er super veel zin in! ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey)

Twinnies

Eerder deze week deelde Rodanya een fragment van de echo op Instagram, om haar pregnancy aan te kondigen. “Twinnies on the way!” Bij de tekst staat een roze en een blauw hartje, is dit een hint naar het geslacht van de tweeling? De mom kon toen al rekenen op een hoop felicitaties in de reacties, en ook bij dit schattige kiekje van haar twee kindjes stromen de berichtjes weer binnen.

“Jaaa dan ga je opeens van 2 kleine Kindjes (dat al best pittig is) naar 4 💪🏼💪🏼”, schrijft iemand. “Proficiat! Een tweeling is echt geweldig 🤩 heb zelf een tweeling 🥰”, laat een andere twinmom weten. Een derde bekijkt het positief: “Gelukkig is 4 makkelijker dan 3 😁😍”.

Andere vader

Hoewel Rodanya en Morgan in december 2021 nog ouders werden van hun baby girl, lijkt het erop dat de twee niet meer samen zijn. Volgens Love Reality is het inmiddels duidelijk dat Morgan niet de vader van de aanstaande tweeling is. Dat zou de nieuwe vriend van Rodanya zijn, over wie verder nog maar weinig bekend is.

Bron: Instagram @rodanyakelsey, Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook