Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

She’s back! Linda de Mol binnenkort weer te zien op televisie

Dit najaar verschijnt Linda weer op de buis!

Premiere van Alles Op Tafel

Linda de Mol heeft een heftige periode achter de rug. Toch is de televisiekoningin nu klaar voor haar comeback! De presentatrice heeft inmiddels haar werkzaamheden weer opgepakt en is in het najaar weer te zien op televisie. Dat heeft haar manager bevestigd na berichtgeving van De Telegraaf.

Moeilijke periode

Het is geen makkelijk jaar geweest voor Linda de Mol. Het leven van de presentatrice kwam dit jaar op zijn kop te staan, toen na onderzoek van het YouTube-programma BOOS bleek dat haar partner Jeroen Rietbergen zich bij The Voice of Holland had schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Via Instagram liet Linda al snel weten kapot te zijn van deze onthullingen en dat ze hier geen idee van had.

Verder wilde ze zich er niet over uitlaten. “Ik zeg helemaal niets meer en trek me voorlopig terug om eindelijk samen met mijn kinderen, die zielsveel van hun bonusvader hebben gehouden, aan het verdriet toe te komen”, ging Linda verder in haar emotionele bericht. “En me te laten steunen door mijn familie, want ja, we zijn er voor elkaar. Als ik weer ga werken, doe ik dat uitsluitend met lieve mensen. En daar zijn er gelukkig heel veel van, getuige de immense bak post die ik dagelijks krijg.”

Terug op televisie

Een half jaar lang maakte Linda geen televisie meer en zelfs bij haar eigen tijdschrift schoof ze naar de achtergrond; ze is al enkele maanden niet op de cover verschenen. Maar: inmiddels is Linda klaar voor haar comeback op televisie. En dat doet ze in september met haar programma Miljoenenjacht.

De show had eigenlijk op 27 maart weer op televisie moeten verschijnen, maar Talpa meldde destijds dat het programma werd uitgesteld tot het najaar van 2022. “Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor”, liet Marco Louwerens, directeur televisie bij Talpa, toen weten.

Nieuwe televisieserie

Linda heeft de afgelopen maanden niet helemaal stilgezeten. Afgelopen maart begon ze namelijk met het filmen van een nieuwe televisieserie op SBS6, met daarin onder anderen Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans. Wanneer deze serie zal verschijnen, is nog niet bekend. Welcome back, Linda!

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress