Geen winged eyeliner, maar winged lipliner is de nieuwe beauytrend op TikTok

Het is makkelijker dan je denkt!

Lees ook

Volle lippen à la Kylie Jenner of Gigi Hadid? Daar hoef je niet gelijk voor naar de fillers te grijpen. Pak je telefoon, open TikTok en een wondere wereld vol beauty hacks gaat voor je open. Zo ook deze hack om vollere lippen te creëren met – jawel – lipliner.

Lipwing

De zogeheten lipwing is namelijk de nieuwste beautytrend die viral gaat op TikTok. Hierdoor zou je je lippen als het ware kunnen liften, met alleen een lippotlood.

@a_astera_a #viral #lipwing #lipwingchallenge #fyp #foryou #trending ♬ Ferrari Horses – D-Block Europe & RAYE

Zo ga je te werk

Welk lippotlood je moet gebruiken? Dat maakt eigenlijk niet veel uit. Het gaat er namelijk echt om hoe je de lipliner aanbrengt. De truc is dus om een wing te maken in de hoeken. Dus eh, hoe duur je potlood ook is, je kunt je look alsnog verpesten door het verkeerd aan te brengen. Zo moet het:

  1. Begin bij je cupid’s bow. Dit stukje van je lippen mag je over-linen. Dit laat je lippen voller lijken en verkort het stukje huid tussen je neus en lippen. Zodra dit gedaan is, trek je de lijnen naar je mondhoeken zonder dat je buiten je natuurlijke liplijn tekent. Oftewel: binnen de lijntjes blijven kleuren.
  2. Ga vervolgens verder bij het middenstuk van je onderlip, ook hier mag je voorzichtig buiten de natuurlijke lijn van je lippen tekenen. Trek vervolgens de lijn door naar je mondhoeken en creeër een wing zoals jij dat mooi vindt.

Vind je het het over-linen van je lippen nog steeds een lastig klusje en blijf je steeds buiten de lijntjes tekenen? Verberg de uitgeschoten lipliner dan met een dekkende concealer. En je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst!

Bron: Beautify | Beeld: TikTok, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook