Oh Oh Cherso-Elize deelt zwangerschapsupdate

Elize krijgt binnenkort een tweede kindje!

Lees ook

In Oh Oh Cherso kon je haar herkennen aan haar lange, blonde lokken, zonnebankbruine huidje, dunne wenkbrauwen en lichte lipgloss met donkere lipliner. Die tijden zijn voorbij en inmiddels gaat de knappe Elize als grown mom door het leven. Vorige maand maakte ze namelijk bekend in verwachting te zijn van haar tweede spruit.

Happy family

Here we grow again 👶🏻👧🏼”, schreef Elize drie weken geleden bij een lief kiekje op Instagram. Het is het tweede kindje voor haar en partner Bats. In 2018 kregen de twee al een zoon, Dirk. Enne, dat Elize dol is op haar familie blijkt wel uit de kiekjes op the gram.

Eerder deze week deelde ze nog een romantisch kiekje met Bats, gemaakt door niemand minder dan zoontje Dirk. “Daar is ie dan, de foto die Dirk van ons heeft gemaakt🤪”, schrijft Elize in de caption. “Één van de duizend tenminste……” De Oh Oh-Cherso ster laat daarnaast weten dat ze inmiddels elf weken zwanger is. “En ja ik hoor jullie denken aardige buik voor 11 weken… I know🤣👍🏼 Ik geef deze baby ook goed te eten🤣”, grapt ze.

Oh Oh Cherso

Het is inmiddels ruim tien jaar geleden dat de hitserie Oh Oh Cherso rondom de feestende Hagenezen op de buis te zien was. Na haar deelname aan Oh Oh Cherso bleef Elize lange tijd uit de spotlights. Toch besloot ze na een tijdje dat ze de schijnwerpers toch wel een beetje miste. Daarop schafte ze een vlogcamera aan en begon ze met vloggen. Tegenwoordig is Elize vooral actief op Instagram.

Waar Elize tien jaar geleden nog dronken en feestend voor de camera verscheen, houdt ze er nu een wat rustiger leven op na. Zo trouwde ze vijf jaar geleden met haar grote liefde Bats in Las Vegas en kregen ze in 2018 dus zoontje Dirk.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Youtube (Videostill)

Laatste nieuws

Zie ook