Joan Pronk onthult of zij en Niek mee zouden willen doen aan Temptation Island

Zien we de twee binnenkort in Temptation Island?

Lees ook

De Bachelorettes Niek Marijnissen en Love Islands Joan Pronk zijn sinds een aantal maanden happily in love. Het tweetal heeft elkaar leren kennen tijdens het programma Like Me, I’m Famous en hadden vanaf de eerste kennismaking al een enorme klik. Of ze een deelname aan een ander tv-programma zien zitten? Joan vertelt het aan Grazia.

Liefdesprogramma

Joan en Niek hebben allebei aan een tv-programma meegedaan om de liefde te vinden. Joan aan Love Island, waardoor ze een relatie kreeg met Mert. En Niek aan De Bachelorette (met Gaby Blaaser). Joan en Mert gingen na een tijdje uit elkaar en Niek wist het hart van Gaby nét niet te veroveren. Uiteindelijk vonden Joan en Niek de liefde dus bij elkaar.

Temptation

Of ze hun liefde voor elkaar op de proef willen stellen in een programma als Temptation Island? Het lijkt er niet op. “Niek en ik staan altijd open om mee te doen aan leuke dingen. Maar programma’s als Ex on the Beach en Temptation Island zullen we nooit doen”, vertelt Joan. “We vinden het heerlijk om naar te kijken, maar het is een beetje ordinair, dat past niet bij ons. Bovendien ben ik daar veel te jaloers voor, ik zou gek worden. Ik zie een serieuze toekomst met Niek, dat ga ik echt niet verpesten met zo’n programma.” Duidelijk!

Het volledige interview met Joan lezen? Dan kun je vanaf 22 juni terecht in de winkels voor het Grazia Zomerboek! Hierin vertellen ook Sanne (De Bachelor BE), Indigo Oord (De Bachelor), en Scott Slinger (Prince Charming) over hun zoektocht naar liefde op tv.

Tekst: Jill Waas | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook