EOTB-Romée en Luca laten zich uit over mogelijke relatie

De twee vertellen hoe het tussen hen zit.

De eerste ex is al tijdens de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch aangespoeld en het bleek niemand minder dan voormalig Temptation-verleidster Romée te zijn. De blondine is de ex van Luca, met wie ze nog een appeltje te schillen heeft. Of de twee de strijdbijl kunnen begraven en er eventueel nog een relatie in zit? Ze reageren.

Oh, oh Cherso

De eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch konden we afgelopen zondag ein-de-lijk kijken. Enne, we werden niet teleurgesteld, want er vond meteen een hele hoop drama plaats.

Aan het einde van de eerste aflevering werden Luca, Joyce en Nick op het strand verwacht. Uiteindelijk was het Luca die eraan moest geloven, want zijn ex Romée kwam de zee uitgelopen. Romée en Luca hebben hun romance niet al te goed afgesloten, omdat Luca op vakantie ineens met een andere meid in Romée’s hotelkamer te vinden was. Mede door die gebeurtenis, is er nog een hoop wat de twee te bespreken hebben. In Hij Zei, Zij Zei, vertelt Luca dat hij geen spijt heeft van wat hij in Cherso heeft gedaan.

Vertrouwen

Maarre, hoe denkt hij dan over een ‘hereniging’ met Romée? Zit er eventueel nog een relatie in? “Dat weet ik echt niet, daar kan ik nog geen antwoord op geven. Ik weet ook niet of ik dat wil. Ik denk dat het uiteindelijk niet gaat werken.” Romée is het daarmee eens: “Dat weet ik niet, ik ga dat hier ook niet al beslissen.” De blondine stelt dat ze ‘f*king hard genaaid is, en Luca daarom echt niet kan vertrouwen’. Aii…

Bron: Love & Reality | Beeld: EOTBDD (MTV), YouTube

Laatste nieuws