Aiii: EOTB’s Keanu op de spoedeisende hulp beland

'Life is hard', aldus Keanu.

Lees ook

Een flinke domper voor Keanu, bekend van het vorige seizoen Ex on the Beach: Double Dutch. De realityster belandde namelijk op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis. Op Instagram geeft hij een update over de situatie.

Enkel verzwikt

Keanu belandde afgelopen nacht in het ziekenhuis met een zware enkelblessure. “Life is hard“, begint hij het berichtje in zijn Instagram Stories. Daarbij plaatst hij een spiegelselfie vanuit de toiletten, waarbij we zien dat hij op krukken loopt. Hij vertelt vervolgens wat er is gebeurd: “Dus ik heb mijn enkel verklikt en twee keer gekraakt (verzwikt en verstuikt, red.). Keanu vertelt dat zijn enkel heel dik is, waardoor hij één à twee weken niet op de been zal zijn.

Geen cardio

En dat is dubbel pech voor de realityster, die regelmatig in de sportschool te vinden is. “Dat betekent geen cardio meer”, stelt hij. Toch gaat hij niet bij de pakken neer zitten. “Ondanks dit probeer ik positief te blijven en probeer ik mijn voeding op peil te houden. Ook zal ik bovenlichaam nog trainen en zorgen dat ik extra werk verricht daaraan zodat ik daarna volop kan doorgaan met vetverbranding. We moeten doorgaan 💪🙌.” Beterschap, Keanu!

Keanu
Beeld: (Instagram @keanu_ongena)

Drama

Inmiddels is er deze week een gloednieuw seizoen van Ex on the Beach van start gegaan. In gesprek met Grazia gaven de acht originals van dit seizoen al aan dat we heel veel drama kunnen verwachten. “We waren zelf in shock”, stelde Joyce zelfs. Enne, een ding waar wij behoorlijk van in shock waren was de temper van Joyce. De wimperstyliste viel meteen met de deur in huis en liet aan Tcheutche weten dat ze het niet eens was met zijn gedrag. Bij de eerste ontmoeting kreeg hij dan ook meteen al een drankje over zich heen. Later in de eerste aflevering werd de sfeer er niet beter op en ontstond er een verhitte discussie tussen Joyce en Tcheutche in het bubbelbad. Een ding is zeker: Joyce en Theutche liggen elkaar niet bepaald so far. Wij kunnen niet wachten op de volgende aflevering!

Bron: Instagram @keanu_ongena | Beeld: MTV, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook