Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Hier kun je EOTBDD-Romee van kennen

Ze kwam ons al zo bekend voor...

De eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch konden we afgelopen zondag ein-de-lijk kijken. Enne, we werden niet teleurgesteld, want er vond meteen een hele hoop drama plaats. Ook deed een eerste ex al haar intrede in de villa en dat was niet zomaar een ex. Het bleek namelijk een oude bekende...

Luca's ex

Aan het einde van de eerste aflevering werden Luca, Joyce en Nick op het strand verwacht. Uiteindelijk bleek het Luca te zijn die in zijn handjes moest knijpen, want zijn ex Romee kwam de zee uitgelopen. Romee en Luca hebben hun romance niet al te goed afgesloten, omdat Luca op vakantie ineens met een andere meid in Romee's hotelkamer te vinden was. Aii.. Dat belooft nog wat te worden in de villa.

Temptation

Maarre, naast dat we heel benieuwd zijn naar hoe het verder gaat tussen Romee en Luca, vroegen we ons ook af waarom de blondine ons zo bekend voorkwam. Na enige research gedaan te hebben kwamen we erachter dat Romee ook mee heeft gedaan aan Temptation Island! En wel in het seizoen met de bekende Zach Avelo. Zach deed destijds mee met zijn ex-vriendin Simone, maar leek toch ook wel een goede klik met Romee te hebben. Al na één dag wist Romee Zach om haar vinger te winden. Zelfs na Temptation spraken de twee nog met elkaar af, maar van een relatie is nooit sprake geweest.

Deelname EOTB

Na haar deelname aan Temptation Island gaf Romee in een interview met Grazia stiekem al een hint dat ze best wel eens een keer aan EOTB zou willen meedoen. "Ik deed echt mee omdat ik altijd wel in ben voor een avontuurtje. Ik heb vooraf nooit bedacht: Dan kan ik daarna dit of dat gaan doen", vertelde ze toen. Maar het smaakt wel naar meer. "Nu ik het heb gedaan, zou ik het wel leuk vinden om nog een keer tv te maken. Het lijkt me leuk om aan Ex on the Beach mee te doen of nog een keer aan Temptation." Aha, en here she is!

Bron & Beeld: Temptation Island, Ex on the Beach

Showbizz
  • Romee in Temptation Island.